160
Εικόνες από το εσωτερικό του ασθενοφόρου που μετέφερε την ετοιμόγεννη κοπέλα | Social media/YouTube/SKAI

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Eγκυος γέννησε κατά την εκκένωση του νοσοκομείου!

Protagon Team Protagon Team 22 Αυγούστου 2023, 13:18
Εικόνες από το εσωτερικό του ασθενοφόρου που μετέφερε την ετοιμόγεννη κοπέλα
|Social media/YouTube/SKAI

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Eγκυος γέννησε κατά την εκκένωση του νοσοκομείου!

Protagon Team Protagon Team 22 Αυγούστου 2023, 13:18

Ενα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο μία γυναίκα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εκκένωσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης τη νύχτα της Δευτέρας, λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς στην περιοχή του Εβρο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα γέννησε στο ασθενοφόρο και ενώ μεταφερόταν στο Διδυμότειχο καθώς το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης είχε μπει σε διαδικασία εκκένωσης με απόφαση του υφυπουργού Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η μαία του νοσοκομείου, Μαρία Στύλου, η οποία βρισκόταν στο ασθενοφόρο, ανέφερε ότι περίπου στις 4 π.μ. και ενώ πλησίαζε η φωτιά, έφτασε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης η ετοιμόγεννη γυναίκα συνοδεία αστυνομικών. Η γυναίκα είχε χρειαστεί να εκκενώσει και η ίδια το σπίτι της νωρίτερα, λόγω της Φωτιάς.

Όπως πρόσθεσε η κυρία Στύλου, δεδομένου ότι ήταν η γυναίκα ήταν ετοιμόγεννη και καθώς το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης εκκενωνόταν, δόθηκε εντολή στο ασθενοφόρο, το οποίο θα τη μετέφερε προς το Διδυμότειχο, να υπάρχουν γυναικολόγος και μαία.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, το ασθενοφόρο σταμάτησε στην άκρη, καθώς η γυναίκα ήταν έτοιμη να γεννήσει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...