273
Στο οικόπεδο της φωτογραφίας κατηγορείται ότι βίασε την ανήλικη ο συλληφθείς | ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ/Intime

Φρίκη στον Κολωνό: Συνελήφθη 44χρονος που βίαζε από τον Ιούνιο 16χρονη φίλη του γιου του

Protagon Team Protagon Team 25 Αυγούστου 2024, 16:44
Στο οικόπεδο της φωτογραφίας κατηγορείται ότι βίασε την ανήλικη ο συλληφθείς
|ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ/Intime

Φρίκη στον Κολωνό: Συνελήφθη 44χρονος που βίαζε από τον Ιούνιο 16χρονη φίλη του γιου του

Protagon Team Protagon Team 25 Αυγούστου 2024, 16:44

Στη σύλληψη ενός 44χρονου που φέρεται να βίαζε μια 16χρονη φίλη του γιού του, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Ο 44χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό ανήλικης κατ’ εξακολούθηση και για απείθεια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 44χρονος κατηγορείται ότι προέβαινε στις παραπάνω αξιόποινες πράξεις σε βάρος της 16χρονης που βρισκόταν στο κοινωνικό του περιβάλλον, από τον Ιούνιο, υπό το καθεστώς απειλών και εκβιασμών.

Κατά την ακινητοποίησή του κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο και το αυτοκίνητο που επέβαινε, το οποίο σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του κατασχέθηκε φορητός υπολογιστής.

Το σύνολο τόσο των ανωτέρω κατασχεθέντων όσο και των περισυλλεγμένων πειστηρίων έχουν αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, ο πατέρας της ανήλικης κατέθεσε στην αστυνομία ότι ο κατηγορούμενος είχε προβεί τουλάχιστον 10 φορές σε κακοποιητικές πράξεις σε βάρος της 16χρονης κόρης του, παρά τη θέλησή της, υπό καθεστώς απειλών και εκβιασμών.

Της έλεγε ότι θα κάνει περισσότερο κακό στην ίδια αλλά και στην οικογένειά της. Η 16χρονη μίλησε στην οικογένειά της και στη συνέχεια ενημερώθηκε η αστυνομία.

Η ανήλικη φέρεται να κακοποιήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του σε οικόπεδο στην περιοχή του Κολωνού.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε να περνά με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της 16χρονης. Τη στιγμή που τον πλησίασαν οι αστυνομικοί άλλαξε κατεύθυνση για να αποφύγει τον έλεγχο, αλλά στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Η κοπέλα εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου, υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ θα γίνουν και εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί  στις 27 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...