366
Φωτογραφίες του παιδιού, έξω από το δικαστικό μέγαρο Πύργου όπου αναμενόταν ο 37χρονος | IntimeNews/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Φρίκη στην Ηλεία: Ο 37χρονος παραδέχτηκε ότι επιχείρησε να βιάσει την 11χρονη πριν τη σκοτώσει

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουνίου 2024, 11:31
Φωτογραφίες του παιδιού, έξω από το δικαστικό μέγαρο Πύργου όπου αναμενόταν ο 37χρονος
|IntimeNews/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Φρίκη στην Ηλεία: Ο 37χρονος παραδέχτηκε ότι επιχείρησε να βιάσει την 11χρονη πριν τη σκοτώσει

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουνίου 2024, 11:31

Στη σοκαριστική παραδοχή ότι λίγο πριν σκοτώσει την 11χρονη ανιψιά του αποπειράθηκε να τη βιάσει προχώρησε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της ανήλικης στην Ηλεία.

Η υπόθεση έχει σοκάρει τη χώρα από τη στιγμή που το κοριτσάκι βρέθηκε δολοφονημένο στο χωριό Μυρτιά του Νομού Ηλείας.

Την Τρίτη έγινε γνωστός ότι ο 37χρονος θείος του κοριτσιού (εξάδελφος της μητέρας του) φέρεται να παραδέχθηκε ενώπιον των αστυνομικών πως ήθελε «να συνευρεθεί» με την ανήλικη, εκείνη αρνήθηκε και όταν του είπε πως θα το πει στους γονείς της, της επιτέθηκε με το κατσαβίδι και τη σκότωσε προκαλώντας της τραύματα στο στήθος και στην πλάτη.

«Της πρότεινα να συνευρεθούμε. Αντέδρασε και αρνήθηκε. Είπε ότι θα το πει στους γονείς της και τη σκότωσα με το κατσαβίδι που είχα στο αυτοκίνητο» φέρεται να υποστήριξε.

Το protothema.gr ανέφερε ότι σύμφωνα με πηγές, το παιδί έφερε αμυντικά τραύματα στα χέρια.

Το χρονικό

Νέα στοιχεία προέκυψαν από τις έρευνες που πραγματοποιούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου Αστυνομίας, για την υπόθεση της δολοφονίας της 11χρονης στην περιοχή Καταρράχι, της Ηλείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, μόλις ο 37χρονος παρέλαβε με αυτοκίνητο την 11χρονη από την Μυρτιά, στη συνέχεια τη μετέφερε σε ερημική αγροτική τοποθεσία στο Καταρράχι Ηλείας, προκειμένου να τη βιάσει.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, όταν η 11χρονη αντέδρασε στις προθέσεις του 37χρονου, ο τελευταίος, έχοντας ανθρωποκτόνο πρόθεση, την έριξε στο έδαφος και την έπληξε, με αντικείμενο, πολλές φορές, στην πλάτη, στα πλευρά και στον λαιμό της, με αποτέλεσμα τον θάνατο της ανήλικης.

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος έσυρε περίπου 45 μέτρα τη σορό της 11χρονης και ακολούθως την έκρυψε δίπλα σε αποστραγγιστικό αυλάκι, σκεπάζοντάς την με ξερά χόρτα.

Η δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του 37χρονου περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας βιασμού.

Επεισόδια έξω από τα Δικαστήρια Πύργου

Οργισμένοι συγγενείς της 11χρονης προσπάθησαν να λιντσάρουν τον 37χρονο έξω από τα δικαστήρια Πύργου το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι συγγενείς της 11χρονης κύκλωσαν το περιπολικό που μετέφερε τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο.

Δυνάμεις της Αστυνομίας προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ωστόσο η οργή των συγγενών ξεχείλιζε, με αποτέλεσμα να ακολούθησαν συμπλοκές τους με τους αστυνομικούς.

Εξαιτίας των επεισοδίων ο 37χρονος δράστης επέστρεψε στην Αστυνομική Διεύθυνση, όπου αναμένεται να σπεύσουν ανακριτής και εισαγγελέας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...