704
Φωτογραφία αρχείου | REUTERS/Denis Balibouse

Φρίκη στη Γαλλία: Νάρκωνε επί 10 χρόνια τη σύζυγό του και την «πρόσφερε» σε βιαστές!

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουνίου 2023, 12:16
Φωτογραφία αρχείου
|REUTERS/Denis Balibouse

Φρίκη στη Γαλλία: Νάρκωνε επί 10 χρόνια τη σύζυγό του και την «πρόσφερε» σε βιαστές!

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουνίου 2023, 12:16

Είναι κάποιες φορές που η πραγματικότητα ξεπερνά ακόμα και την πιο νοσηρή φαντασία, όπως αυτό που συνέβη στην Προβηγκία της Γαλλίας.

Επί 10 χρόνια, ένας άντρας νάρκωνε την ανυποψίαστη σύζυγό του κάθε βράδυ στο σπίτι τους και καλούσε άνδρες μέσω online φόρουμ να τη βιάσουν!

Σύμφωνα με την αστυνομία, ανταποκρίθηκαν 83 άντρες, από τους οποίους έχουν αναγνωριστεί και συλληφθεί οι 51.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της Telegraph, ο δράστης, γνωστός μόνο ως Ντομινίκ Π., φέρεται να επικοινώνησε με τους άλλους άντρες σε ένα φόρουμ στο Ιντερνετ με τίτλο «à son insu» («χωρίς να το γνωρίζει»), στο οποίο τα μέλη συζητούν για βιασμούς των συντρόφων τους, οι οποίες είναι συχνά ναρκωμένες.

Το φόρουμ ήταν μέρος ενός γαλλικού site συνομιλιών, όπου οι αναρτήσεις διαγράφονται ύστερα από λίγες ώρες και έχει συνδεθεί με ποινικές έρευνες για παιδεραστία, ρατσιστικό ή αντισημιτικό περιεχόμενο, καθώς και την πώληση παράνομων ουσιών.

Ο Ντομινίκ Π., συνταξιούχος παντρεμένος με τη «Φρανσουάζ» (δεν είναι το πραγματικό της όνομα) για περισσότερα από 50 χρόνια, με την οποία έχουν τρία παιδιά, της έβαζε κάθε βράδυ στο φαγητό το αγχολυτικό φάρμακο Témesta (Lorazepam) πριν φτάσουν οι «καλεσμένοι» του στο σπίτι τους στο Μαζάν, κοντά στο Καρπεντρά.

Οι 51 άνδρες, οι οποίοι κατηγορούνται για βιασμό και έχουν προφυλακιστεί, ήταν από 26 έως 73 ετών και από διάφορα επαγγέλματα (πυροσβέστης, οδηγός φορτηγού, δημοτικός σύμβουλος, εργαζόμενος σε τράπεζα, φύλακας, νοσηλευτής, δημοσιογράφος κ.λπ.).

Ο σύζυγος βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς

Για να μη συνέλθει η γυναίκα την ώρα του βιασμού, οι δράστες έπρεπε να ακολουθήσουν αυστηρά τις οδηγίες: να μην καπνίζουν, να μην φορούν άρωμα και να αποφύγουν οποιαδήποτε έντονη μυρωδιά πάνω τους.

Οι βιαστές έπλεναν τα χέρια τους με ζεστό νερό για να μην αγγίξουν τη γυναίκα με κρύα χέρια, γδύνονταν στην κουζίνα για να αποφύγουν να αφήσουν ρούχα στην κρεβατοκάμαρα, πάρκαραν κοντά σε ένα σχολείο και περπατούσαν στο σκοτάδι μέχρι το σπίτι, για να αποφύγουν να προκαλέσουν υποψίες στους γείτονες.

Ο σύζυγος κινηματογραφούσε και αρχειοθετούσε σχολαστικά τις σεξουαλικές επιθέσεις τους, κρατώντας το υλικό σε ένα αρχείο σε USB, το οποίο είχε ονομάσει «κακοποίηση» και το οποίο ανακάλυψε η αστυνομία.

Οι περισσότεροι βιαστές ήταν τακτικοί επισκέπτες. Οι σεξουαλικές επιθέσεις σημειώθηκαν από το 2011 έως το 2020.

Κάποιοι από τους συλληφθέντες ισχυρίστηκαν πως δεν γνώριζαν ότι η σύζυγός του δεν είχε δώσει τη συγκατάθεσή της, ενώ ένας αρνήθηκε ότι η πράξη του ήταν βιασμός, λέγοντας: «Είναι η σύζυγός του, κάνει ό,τι του αρέσει μαζί της»…

Οι εισαγγελείς της Αβινιόν, που ανέλαβαν την υπόθεση, σημείωσαν πως ο σύζυγος «επέμεινε ότι κανένας από τους άνδρες που ήρθαν στο σπίτι του δεν αρνήθηκε να προχωρήσει όταν είδε ότι η γυναίκα ήταν ναρκωμένη. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ποτέ δεν χρησιμοποίησε βία ή απειλές εναντίον κανενός για να διαπράξουν τους βιασμούς. Κάθε άτομο είχε το ελεύθερο να σταματήσει αυτές τις πράξεις και να φύγει».

«Ηταν ευγενής και με φρόντιζε»

Η αστυνομία βρήκε τα αρχεία με τα βίντεο στο πλαίσιο μιας προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος του Ντομινίκ Π., όταν τον έπιασαν να βιντεοσκοπεί με κρυφή κάμερα γυναίκες που άλλαζαν στα δοκιμαστήρια ενός τοπικού καταστήματος.

Οταν η αστυνομία ζήτησε από τη «Φρανσουάζ» να μιλήσει για τον σύζυγό της, τον περιέγραψε ως «υπέροχο άντρα» που «ήταν ευγενής και με φρόντιζε».

Η ίδια είπε ότι ο σύζυγός της είχε προσπαθήσει να την πείσει να κάνουν σεξ με άλλους ανθρώπους, αλλά αυτή αρνήθηκε, καθώς «δεν ήθελε να την αγγίζουν χωρίς να έχει συναισθήματα (για κάποιον)».

Οταν η αστυνομία της αποκάλυψε την αλήθεια, κατέρρευσε και είχε αυτοκτονικές τάσεις. Είπε χαρακτηριστικά: «Για αυτόν, ήμουν ένα αντικείμενο».

Πηγαίνοντας πίσω στον χρόνο, θυμήθηκε κάποια ύποπτα σκηνικά, που προφανώς είχε θάψει στη μνήμη της ή ασυνείδητα είχε επιλέξει να μην τους δώσει σημασία, καθώς δεν μπορούσε να τα εξηγήσει.

Είχε συχνά ανεξήγητη κόπωση και ήταν πολύ αφηρημένη, κάτι που τώρα αποδίδεται στο ναρκωτικό που έπαιρνε επί χρόνια, χωρίς να το ξέρει.

Είχε επίσης γυναικολογικά προβλήματα που δεν μπορούσε να εξηγήσει. Μεταγενέστερες ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι είχε μολυνθεί από τέσσερις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες.

Η «Φρανσουάζ» υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Ο Ντομινίκ Π, εν τω μεταξύ, φέρεται να είπε στους ανακριτές ότι αγαπάει ακόμα τη γυναίκα του, αποκαλώντας την «αγία»!

«Ηταν η πρώτη του αγάπη, πράγματι η μόνη αγάπη της ζωής του», ισχυρίστηκε η δικηγόρος του, Μπεατρίς Ναβάρο.

Η αστυνομία έχει εντοπίσει 92 περιπτώσεις βιασμού της «Φρανσουάζ» από 83 δράστες, αλλά μέχρι σήμερα έχουν εντοπίσει μόνο τους 51.

Η δίκη, που θα γίνει του χρόνου, αναμένεται να είναι «ιστορική σε μέγεθος», με αυτές τις κατηγορίες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...