259
Το βρέφος φυγαδεύεται από τον τόπο του φρικιαστικού εγκλήματος | INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Φρίκη στα Γλυκά Νερά: Στραγγάλισαν τη μάνα δίπλα στο μωρό της, δεμένος ο πατέρας

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2021, 08:20
Το βρέφος φυγαδεύεται από τον τόπο του φρικιαστικού εγκλήματος
|INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Φρίκη στα Γλυκά Νερά: Στραγγάλισαν τη μάνα δίπλα στο μωρό της, δεμένος ο πατέρας

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2021, 08:20

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας για ληστεία μετά φόνου σε σπίτι οικογένειας στα Γλυκά Νερά. Νεκρή, από στραγγαλισμό, βρέθηκε η μητέρα, ηλικίας 20 ετών, και δίπλα της να κλαίει, το 11 μηνών μωρό της. Δεμένος σε καρέκλα, ο σύζυγός της, σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι τρεις δράστες σκότωσαν πρώτα τον σκύλο της οικογένειας και ακολούθως εισέβαλαν στη μεζονέτα από παράθυρο στο ημιυπόγειο της κατοικίας.

Στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού, στη σοφίτα της μεζονέτας, ακινητοποίησαν και έδεσαν χειροπόδαρα τον άνδρα σε καρέκλα και βασάνισαν τη γυναίκα του προκειμένου να τους πει πού ήταν κρυμμένα στο σπίτι χρήματα ή χρυσαφικά. Με βάση τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατός της προκλήθηκε από στραγγαλισμό.

Στιγμιότυπο από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή
Στο σπίτι όπου διαπράχθηκε το έγκλημα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο σύζυγος, ο οποίος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, κατέθεσε ότι περίπου στις 4:30, τρεις άνδρες με κουκούλες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας, τον έδεσαν σε καρέκλα και άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι. Οι τρεις κουκουλοφόροι, που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, αφαίρεσαν 10.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Ο ίδιος ο 32χρονος κατάφερε κάποια στιγμή να κινηθεί δεμένος και να ενεργοποιήσει, ακουμπώντας με τη μύτη του, το τηλέφωνό του, καταφέρνοντας να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Στη μεζονέτα της οικογένειας έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

«Φορούσαν κουκούλες. Ηταν τουλάχιστον τρεις. Εμένα με έδεσαν», ήταν τα πρώτα λόγια του συζύγου στους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...