237
Φωτογραφία Αρχείου | Alexandros Stamatiou / SOOC

Φρίκη με 80χρονο ιερέα που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε 11χρονη

Protagon Team Protagon Team 12 Μαΐου 2018, 13:00
Φωτογραφία Αρχείου | Alexandros Stamatiou / SOOC

Φρίκη με 80χρονο ιερέα που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε 11χρονη

Protagon Team Protagon Team 12 Μαΐου 2018, 13:00

Μία ανατριχιαστική ιστορία ασέλγειας από ιερέα έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία του Βόλου.

Συγκεκριμένα, ένας 80χρονος ιερέας συνελήφθη για ασέλγεια σε 11χρονη έναντι χρηματικής αμοιβής. Αυτό που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο αποτροπιασμό είναι ότι η ίδια η μητέρα της ανήλικης φέρεται να είναι αυτή που έκανε τη σχετική συμφωνία με τον 80χρονο.

Όπως μεταδίδει το e-thessalia.gr, αρχικά ο 80χρονος ιερέας είχε συνευρεθεί ερωτικά με την 30χρονη, υπήκοο Βουλγαρίας, δίνοντάς της χρήματα. Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έναντι οικονομικών και υλικών ανταλλαγμάτων, την έπεισε να βρίσκεται με την 11χρονη κόρη της και να προχωρά σε ασελγείς πράξεις.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ύστερα από πληροφορίες για τον 80χρονο ιερέα, αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου τον εντόπισε να κινείται στο κέντρο της πόλης μαζί με την 30χρονη και την 11χρονη κόρη της. Ο αστυνομικός τους ακολούθησε και τους είδε να κατευθύνονται σε κατάστημα pet shop. Στην συνέχεια, είδε την 30χρονη να αποχωρεί και να αφήνει μόνο του τον 80χρονο με την κόρη της.

Ο 80χρονος μπήκε σε αυτοκίνητο με την 11χρονη και ο προορισμός τους ήταν η ερημική παραλία του Βόλου. Τότε ο αστυνομικός ζήτησε τη συνδρομή συναδέλφων του και τον συνέλαβαν πριν προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 80χρονος ιερέας έχει οικογένεια και βρίσκεται σε επ’ αόριστον αργία, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για το κακούργημα της ασέλγειας έναντι αμοιβής. Το ίδιο και η μητέρα, με την κατηγορία της συνέργειας σε ασέλγεια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...