251
Φωτογραφία αρχείου | INTIME NEWS

Folli Follie: Ποινές χωρίς αναστολή για Δημήτρη, Τζώρτζη, Καίτη Κουτσολιούτσου – πώς θα τις εκτίσουν

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2024, 13:18
Φωτογραφία αρχείου
|INTIME NEWS

Folli Follie: Ποινές χωρίς αναστολή για Δημήτρη, Τζώρτζη, Καίτη Κουτσολιούτσου – πώς θα τις εκτίσουν

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2024, 13:18

Ποινές χωρίς αναστολή επιβλήθηκαν στους Δημήτρη, Τζώρτζη και Αικατερίνη Κουτσολιούτσου οι οποίοι καταδικάστηκαν για την υπόθεση της Folli Follie.

Συγκεκριμένα, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων επέβαλε στον Δημήτρη Κουτσολιούτσο την ποινή της 17ετους κάθειρξης, στη σύζυγό του Αικατερίνη 10ετή, ενώ στον γιο τους, Τζώρτζη, επιβλήθηκε 11ετης κάθειρξη. Σε κανέναν από τους τρεις δεν χορηγήθηκε αναστολή. Το ίδιο ισχύει και για τον καταζητούμενο συνεργάτη της οικογένειας Ιωάννη Μπεγέτη στον οποίο επιβλήθηκε κάθειρξη 15 ετών. Αντίθετα χορηγήθηκε αναστολή στην έτερη συνεργάτη των Κουτσολιούτσων Ε.Ν. στην οποία επιβλήθηκε ποινή 10ετούς κάθειρξης.

Το δικαστήριο αποδέχτηκε το αίτημα κατ’ οίκον έκτισης των ποινών για το ζεύγος Κουτσολιούτσου, λόγω ηλικίας. Στη φυλακή αναμένεται να οδηγηθεί ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.

Την Τετάρτη, το Τριμελές Εφετείο έκρινε ομόφωνα ένοχο τον ιδρυτή του ομίλου Folli Follie Δημήτρη Κουτσολιούτσο για τα κακουργήματα της ηθικής αυτουργίας σε πλαστογραφία, απάτη, της χειραγώγησης της αγοράς και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από κοινού αλλά και για κατάχρηση προνομιακής πληροφορίας. Η σύζυγός του, Αικατερίνη καταδικάστηκε, κατά μετατροπή της κατηγορίας για συνέργεια σε απάτη από κοινού, χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ένοχος για απάτη, χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος κρίθηκε ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.

Η Ε.Ν. καταδικάστηκε κατά μεταβολή της κατηγορίας για συνέργεια σε πλαστογραφία, συνέργεια σε απάτη από κοινού, συνέργεια σε χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ο καταζητούμενος Μπεγιέτης κρίθηκε ένοχος για πλαστογραφία, άμεση συνέργεια στην απάτη, άμεση συνέργεια στη χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Το δικαστήριο αθώωσε τους υπόλοιπους έξι κατηγορουμένους, ενώ και οι 11 κατηγορούμενοι απαλλάχθηκαν από το αδίκημα της συγκρότησης, διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...