178
O Δημήτρης και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος | CreativeProtagon

Folli Follie: Πoινές πολυετούς κάθειρξης για Κουτσολιούτσους και συνεργάτες

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2024, 11:42
O Δημήτρης και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος
|CreativeProtagon

Folli Follie: Πoινές πολυετούς κάθειρξης για Κουτσολιούτσους και συνεργάτες

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2024, 11:42

Την απόφασή του επί των ποινών στους πέντε κατηγορούμενους που έκρινε ενόχους (εδω) για την υπόθεση της Folli Follie, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, έπειτα από ακροαματική διαδικασία ενός έτους.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο επέβαλε τις εξής τελικές ποινές:

Στον Δημήτρη Κουτσολιούτσο: Κάθειρξη 17 ετών.

Στον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο: Κάθειρξη 11 ετών.

Στην Αικατερίνη Κουτσολιούτσου: Κάθειρξη 10 έτη.

Στους άλλους δυο καταδικασθέντες συνεργάτες της οικογένειας Κουτσολιούτσου επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης δέκα ετών στην Ειρήνη Νιώτη και στον καταζητούμενο Ιωάννη Μπεγέτη κάθειρξη 15 ετών.

Το δικαστήριο δεν χορήγησε τελικά αναστολή στην εκτέλεση των ποινών, με αποτέλεσμα ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος να πάρει τον δρόμο για τη φυλακή, ενώ ο πατέρας του και ιδρυτής της Folli Follie, Δημήτρης Κουτσολιούτοσς και η σύζυγός του θα εκτίσουν την ποινή τους με κατ’ οίκον περιορισμό, κατόπιν σχετικού αιτήματος της υπεράσπισης λόγω προχωρημένης ηλικίας.

Οι δικαστές δεν έδωσαν αναστολή ούτε στην εκτέλεση της πρωτόδικης καταδίκης του (καταζητούμενου)  Ιωάννη Μπεγιέτη, ο οποίος από σήμερα θεωρείται φυγόποινος.

Εκτός φυλακής παραμένει και η Ειρήνη Νιώτη με όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα, καθώς και εγγυοδοσία 10.000 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...