190
|

Φλωρίδης κατά Αλιβιζάτου: «Θλιβερή η εικόνα κάποιων ακαδημαϊκών»

Protagon Team Protagon Team 23 Αυγούστου 2022, 15:03

Φλωρίδης κατά Αλιβιζάτου: «Θλιβερή η εικόνα κάποιων ακαδημαϊκών»

Protagon Team Protagon Team 23 Αυγούστου 2022, 15:03

Δύο ημέρες μετά τη συνέντευξη του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, Νίκου Αλιβιζάτου, ο οποίος ζήτησε την παραίτηση του Πρωθυπουργού, ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης, εξαπολύει σφοδρή επίθεση σε βάρος του καθηγητή, κάνοντας λόγο για «θλιβερή εικόνα» κάποιων, «κυρίως ακαδημαϊκών, που ενώ προσφέρουν τις υπηρεσίες τους διαχρονικά και αδιακρίτως, με την ίδια άνεση σε “φίλους” και “αντιπάλους”…».

Στην ανάρτησή του ο Γιώργος Φλωρίδης εκφράζεται θετικά για τον τον πρωθυπουργό λέγοντας αρχικά ότι «ο Μητσοτάκης έχει μεγάλη ευθύνη που τα χελιδόνια φέτος, έφυγαν […] νωρίτερα από κάθε χρονιά», για να σημειώσει εν συνεχεία ότι «είναι μια ακόμα απόδειξη, ότι ο άνθρωπος ΔΕΝ “πιάνει πουλιά στον αέρα”».

Αναλυτικά στην ανάρτηση αναφέρει τα εξής:

«Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά ο Μητσοτάκης έχει μεγάλη ευθύνη που τα χελιδόνια φέτος, έφυγαν (τουλάχιστον από κάποιες περιοχές) νωρίτερα από κάθε χρονιά.

»Είναι μια ακόμα απόδειξη, ότι ο άνθρωπος ΔΕΝ «πιάνει πουλιά στον αέρα».

»Ετσι, πλησιάζει η ώρα που θα ξανάρθει ο άλλος, αυτός που τα πιάνει», γράφει με έντονη δόση ειρωνείας σε ανάρτησή του (δείτε τη κάτω) ο κ. Φλωρίδης, σχολιάζοντας την αξίωση του καθηγητή Αλιβιζάτου για παραίτηση του Πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...