564
Εκνευρισμένος ο Νίκος Φίλης επιτίθεται στον Κωστή Χατηδάκη | ΥouTube/Μega

Ο Φίλης ανακάλυψε «νοθεία» με Predator και εμβόλια στις εκλογές!

Protagon Team Protagon Team 19 Μαΐου 2023, 09:59
Εκνευρισμένος ο Νίκος Φίλης επιτίθεται στον Κωστή Χατηδάκη
|ΥouTube/Μega

Ο Φίλης ανακάλυψε «νοθεία» με Predator και εμβόλια στις εκλογές!

Protagon Team Protagon Team 19 Μαΐου 2023, 09:59

Πρώτος το είχε πει -και μάλιστα μέσα στη Βουλή- ο Γιάννης Ραγκούσης που είχε καταγγείλει μόλυνση πολίτη με… Predator μέσω sms για τον εμβολιασμό(!) και ακολούθησαν και άλλοι σύντροφοι στον ΣΥΡΙΖΑ με αντίστοιχους υπαινιγμούς.

Τώρα όμως το θέμα έχει άλλη πολιτική (υπερ)αξία –βρισκόμαστε δύο 24ωρα πριν ανοίξουν οι εθνικές κάλπες. Και λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για το στήσιμο παράλληλου μηχανισμού ελέγχου και επαλήθευσης των αποτελεσμάτων των εκλογών (που θα δίνουν η Singular Logic και το υπουργείο Εσωτερικών), ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στην Α’ Αθήνας  και πρώην υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Θέλοντας να «δικαιολογήσει« την εγκατάσταση και λειτουργία του «παράλληλου μηχανισμού» (που παρουσιάστηκε άλλωστε ως κάτι διαφορετικό -πιο ενισχυμένο- σε σχέση με τη συνήθη παρουσία των αντιπροσώπων των κομμάτων στα εκλογικά τμήματα) ο Νίκος Φίλης είπε μιλώντας σε προεκλογικό πάνελ στο Μega, ότι η ειδική πλατφόρμα (δείτε περισσότερα εδώ) θα στηθεί στα γραφεία της Κουμουνδούρου επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εμπιστοσύνη στα αποτελέσματα που θα ανακοινώνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Και στη συνέχεια της επιχειρηματολογίας του περί νοθείας-αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος, αφού επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία, δεν δίστασε να αφήσει ακόμη και ψεκ υπαινιγμούς για χρήση κακόβουλων λογισμικών όπως το Predator, στη διαδικασία της καταμέτρησης, τα οποία «φυσικά» και συνέδεσε (όπως ο σύντροφος Ραγκούσης) με την επιχείρηση «Ελευθερία» για τον εμβολιασμό των πολιτών κατά της Covid-19!

«Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι αδίστακτη και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα», κατήγγειλε ο κ. Φίλης.

«Δεν θέλουμε να αμφισβητήσουμε τίποτα. Θέλουμε να πάρουμε τα μέτρα μας να μην συμβεί τίποτα. Και θα τα πάρουμε. Παντού θα υπάρχουν εκλογικοί αντιπρόσωποι και παντού θα υπάρχει μια δικιά μας δυνατότητα ελέγχου των αποτελεσμάτων», εξήγησε για τον «παράλληλο μηχανισμό» της Κουμουνδούρου.

«Δεν εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία έχει αποδείξει ότι με το predator έχει μία ιστορία, έχει κάνει μια συνωμοσία σε βάρος των δικαιωμάτων των πολιτών και έχει χρησιμοποιήσει ακόμη και την ειδοποίηση του εμβολίου», ήταν η φράση του που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του παριστάμενου στο πάνελ του Mega, υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος παρενέβη λέγοντας:

«Μα τι λέτε; Θα χρησιμοποιήσει η ΝΔ τα εμβόλια για να αλλάξει τα ψηφοδέλτια στις κάλπες; Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα».

 

Ο Νίκος Φίλης επέμεινε ότι στόχος της Κουμουνδούρου είναι να διασταυρώνει τα στοιχεία που θα βγάζει το υπουργείο Εσωτερικών και ό, τι δεν είναι ακριβές, θα το καταγγέλλουν. «Θα κάνουμε ένσταση αν χρειαστεί, και το υπουργείο είναι υποχρεωμένο να την εξετάσει», προειδοποίησε.

Χατζηδάκης: «Με ψεκασμένες θεωρίες οδηγούνται στην αυτογελοιοποίηση»

«Μπορεί με τις ειδοποιήσεις των εμβολίων να αλλάξει κάποιος τα ψηφοδέλτια στις κάλπες; Ναι, το ακούσαμε και αυτό χθες! Από τον κ. Φίλη. Και τον υποστήριξε μάλιστα ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης στο πάνελ. Βλέπουν ότι χάνουν και γίνονται ολοένα και πιο τοξικοί. Και με τις «ψεκασμένες» θεωρίες οδηγούνται στην αυτογελοιοποίηση!», το δηκτικό σχόλιο του Κωστή Χατζηδάκη στο Τwitter, για όσα απίθανα άκουσε στο πάνελ του Μega το βράδυ της Πέμπτης.

Η αντιπαράθεση με τον κ. Χατζηδάκη στον «αέρα» της εκπομπής κράτησε για αρκετά λεπτά, μέχρι που ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχασε την ψυχραιμία του και αποκάλεσε τον υπουργό «ανδρείκελο».

Επανερχόμενος στην υπόθεση των παρακολουθήσεων ο κ. Φίλης είπε συγκεκριμένα στον Κωστή Χατζηδηδάκη ότι  τον παρακολουθούσαν με το Ρredator, αλλά εκείνος -όπως υποτιμητικά παρτήρησε- «το έχει βουλώσει», γιατί κατά τον χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε, «είναι υπουργός-ανδρείκελο».

Απαντώντας στην ιταμή επίθεση Φίλη προς το πρόσωπό του, ο κ. Χατζηδάκης αρκέστηκε να πει ότι δεν περίμενε να πέσει τόσο χαμηλά…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...