202
Προσαγωγή στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (φωτ. αρχείου) | INTIMEnews

Ευελπίδων: Ρομά όρμηξαν στους αστυνομικούς και απελευθέρωσαν μπουκαδόρο των βορείων προαστίων

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2019, 15:52
Προσαγωγή στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (φωτ. αρχείου)
|INTIMEnews

Ευελπίδων: Ρομά όρμηξαν στους αστυνομικούς και απελευθέρωσαν μπουκαδόρο των βορείων προαστίων

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2019, 15:52

Απίστευτο και όμως (εξόχως) ελληνικό! Μέσα στον χώρο των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων, Ρομά όρμηξαν στους αστυνομικούς που οδηγούσαν στον ανακριτή συλληφθέντα ομόφυλό τους, και κατάφεραν να τον απελευθερώσουν!

Πρόκειται για 43χρονο Ρομά που είχε συλληφθεί μαζί με άλλους συνεργούς του για σωρεία κλοπών σε σπίτια στα βόρεια προάστια.  Προσποιούμενα τους πωλητές χαλιών και τους μανάβηδες, τα μέλη της σπείρας έμπαιναν σε σπίτια και με τη μέθοδο της απασχόλησης, κατέκλεβαν τους ενοίκους.

Με το πρόσχημα πώλησης ή παράδοσης εμπορευμάτων, αρχικά έπειθαν τους ενοίκους να τους ανοίξουν και ακολούθως κάποιοι εκ των δραστών αναλάμβαναν να τους απασχολήσουν, μέχρι οι συνεργοί τους να ψάξουν για χρήματα, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιαστεί έξι περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από οικίες στο Χαλάνδρι, την Κηφισιά, τα Βριλήσσια και την Αγία Παρασκευή, ενώ τελευταία απόπειρά τους, πριν συλληφθούν, ήταν σε οικία στο Μαρούσι.

Το επεισόδιο στα δικαστήρια σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης όταν συγγενείς του 43χρονου συλληφθέντος και άλλοι συγκεντρωμένοι Ρομά όρμησαν στους αστυνομικούς, τους έσπρωξαν και πάνω στη συμπλοκή εκείνος εκμεταλλεύτηκε την αναταραχή και κατάφερε να διαφύγει!

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν έγινε ούτε μία σύλληψη για την «έφοδο» στους αστυνομικούς που οδήγησε τελικά στην διαφυγή του 43χρονου Ρομά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...