529
| Ιnstagram/ chriseriksen8

Euro 2021: Η πρώτη ανάρτηση του Ερικσεν μέσα από το νοσοκομείο

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουνίου 2021, 11:30
|Ιnstagram/ chriseriksen8

Euro 2021: Η πρώτη ανάρτηση του Ερικσεν μέσα από το νοσοκομείο

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουνίου 2021, 11:30

«Είμαι καλά, σας ευχαριστώ για τις ευχές  και τα μηνύματά σας». Το πρώτο του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο έστειλε μέσω Instagram ο ποδοσφαιριστής της Ιντερ και της Εθνικής Δανίας, Κρίστιαν Έρικσεν, τρία 24ωρα μετά τη σοκαριστική κατάρρευση του στον αγώνα Δανίας – Φινλανδίας για την πρώτη αγωνιστική του Euro.

«Γεια σε όλους. Ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά και καταπληκτικά μηνύματα απ’ όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Είμαι καλά, δεδομένων των συνθηκών.

»Πρέπει να κάνω μερικές εξετάσεις στο νοσοκομείο, αλλά νιώθω ok.

»Τώρα θα ενθαρρύνω τους συμπαίκτες μου στους επόμενους αγώνες του Euro. Παίξτε για όλη τη Δανία», είναι το μήνυμα που μοιράστηκε μέσω Instagram o 29χρονος μεσοεπιθετικός.

Η ανάρτηση συνοδεύεται από μία φωτογραφία του στο κρεβάτι του νομοσοκομείου της Κοπεγχάγης. Χαμογελαστός, ο Ερικσεν σηκώνει τον αντίχειρα του δεξιού του χεριού, θέλοντας να δείξει ότι έχει ξεπεράσει τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christian Eriksen (@chriseriksen8)

Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών πάντως, λένε ότι δύσκολα θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Το σημαντικότερο όμως, είναι ότι ο Κρίστιαν Ερικσεν θα επιστρέψει σύντομα στην οικογένειά του.

«Τα καλά νέα είναι πως ο Κρίστιαν είναι ζωντανός,  τα κακά ότι μάλλον η καριέρα του φτάνει στο τέλος της. Δεν ξέρω αν θα παίξει ξανά σε επαγγελματικό επίπεδο», δήλωσε ο καθηγητής αθλητικής καρδιολογίας στο πανεπιστήμιο St. George του Λονδίνου, Σαντζέι Σάρμα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...