248
Τα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη | Protagon

Εργα στην ντροπή της Αδριανού

Protagon Team Protagon Team 20 Φεβρουαρίου 2024, 13:16
Τα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη
|Protagon

Εργα στην ντροπή της Αδριανού

Protagon Team Protagon Team 20 Φεβρουαρίου 2024, 13:16

Η ντροπή ντροπή δεν έχει (και χαρά σ’ τον που την έχει), λέει η παροιμία. Και, πράγματι, στον Δήμο Αθηναίων φαίνεται ότι κάποιοι επιτέλους ντράπηκαν με την κατάσταση στον πεζόδρομο της Αδριανού και αποφάσισαν να παρέμβουν.

Λίγες, μόλις, ημέρες έπειτα από το δημοσίευμα του Protagon για το οδόστρωμα σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα τουριστικά σημεία της Αθήνας (6 Φεβρουαρίου 2024), συνεργεία του Δήμου εμφανίστηκαν και ανέλαβαν δράση: απέκλεισαν το σημείο για τους διερχόμενους, για τους οποίους άφησαν έναν στενό διάδρομο προς την πλευρά των καταστημάτων εστίασης (υποχρεώνοντας αυτά να αφαιρέσουν μία σειρά τραπεζοκαθισμάτων, τα οποία μάλλον εκτός ορίων ήταν τοποθετημένα), ξήλωσαν το (κατεστραμμένο ούτως ή άλλως) οδόστρωμα και ετοιμάζονται να το στρώσουν με νέες πλάκες.

Τα έργα εκτείνονται και προς το Θησείο

Μάλιστα, το έργο καλύπτει ακόμη μεγαλύτερη απόσταση από εκείνη που είχε το μείζον πρόβλημα, καθώς ξεκινάει από το ύψος της Στοάς του Αττάλου και φτάνει έως το τέλος, σχεδόν, της Αδριανού, στην κατεύθυνση προς το Θησείο, όπως φαίνεται και από τις χθεσινές φωτογραφίες του Protagon.

Στο σημείο όπου τελειώνει η περίφραξη των έργων τα τραπεζάκια «επανέρχονται» στην αρχική τους διάταξη

Ας ελπίσουμε ότι το ίδιο ταχεία θα είναι και η ολοκλήρωση του έργου, καθώς η τουριστική περίοδος πλησιάζει, η κίνηση στη Αδριανού θα αυξηθεί και τα τραπεζάκια έξω θα μπορούν να γεμίσουν ξανά. Στα αδειοδοτούμενα (ή και μη) όριά τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...