272
Ο Πάνος Σκουρλέτης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» των Γιώργου Παπαδάκη και Μαρίας Αναστασοπούλου | ΥouTube/ΑΝΤ1

Επίθεση Σκουρλέτη σε Τσίπρα: Κατάντια ότι πήρε το κόμμα ο Κασσελάκης

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2023, 10:37
Ο Πάνος Σκουρλέτης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» των Γιώργου Παπαδάκη και Μαρίας Αναστασοπούλου
|ΥouTube/ΑΝΤ1

Επίθεση Σκουρλέτη σε Τσίπρα: Κατάντια ότι πήρε το κόμμα ο Κασσελάκης

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2023, 10:37

«Ευθύνες στο καταστατικό» του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη στην προεδρία (αν όχι ηγεμονία) του Στέφανου Κασσελάκη, διέκρινε για μία ακόμη φορά ο πρώην υπουργός και γραμματέας της ΚΕ του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης (στον οποίο επίσης έδειξε την πόρτα της εξόδου ο νέος αρχηγός), αφήνοντας έτσι σαφείς αιχμές και για τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η παράταξη.

Σε δηλώσεις του το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1, στη σκιά των ανακοινώσεων-αποφάσεων Κασσελάκη, ο κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε «τρύπα» στο καταστατικό την εκλογή προέδρου χωρίς προϋπηρεσία στο κόμμα και παράλληλα μίλησε για παράκεντρα γύρω από τον πρώην πρόεδρο που δούλεψαν υπογείως ώστε να βγει πρόεδρος ο κ. Κασσελάκης.

«Είναι κατάντια ότι ο Κασσελάκης πήρε το κόμμα (…) “Φυτευτό” δεν τον είπαμε εμείς. Εκείνος είπε ότι τον φύτεψε ο Αλέξης Τσίπρας», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο προς διαγραφή πρώην υπουργός των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για να υποστηρίξει στη συνέχεια ότι «κάποιοι δούλεψαν υπόγεια, με στημένο μηχανισμό για να μας αποδομήσουν».

Σε ερώτηση ποιοι υποκινούν αυτά τα τρολ, ο πρώην υπουργός απάντησε: «Επώνυμοι που αρθρογραφούν σε εφημερίδες ήταν υπεύθυνοι για 50 λογαριασμούς των social media του προέδρου».

«Πρόκειται για παράκεντρα γύρω από τον (Αλέξη) Τσίπρα», θέλησε να διευκρινίσει, τονίζοντας πως «εκτός από τον Τσίπρα, οφείλουν να μιλήσουν (η Ολγα) Γεροβασίλη και (ο Νίκος) Παππάς».

Κάνοντας στη συνέχεια λόγο για βίαιη ιδεολογική μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ υπό την ηγεσία Κασσελάκη, ο κ. Σκουρλέτης ξεκαθάρισε ότι «σε αυτή την πορεία, όσοι είμαστε αντίθετοι, θα βρεθούμε απέναντι», ενώ εντόπισε την «πηγή του κακού» πίσω στο 2019:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ γέννησε αναξιοπιστίες το 2019 και τις πληρώνει σήμερα. Μετά το 2019 κανείς δεν ήθελε να κάνει αυτοκριτική», απεφάνθη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...