474
Η Εφη Κακαράντζουλα ενώ οδηγείται στο δικαστήριο | INTIMEnews

Επίθεση με βιτριόλι: Πρόσωπο με πρόσωπο στο δικαστήριο Ιωάννα Παλιοσπύρου και Εφη Κακαράντζουλα

Protagon Team Protagon Team 30 Σεπτεμβρίου 2021, 09:27
Η Εφη Κακαράντζουλα ενώ οδηγείται στο δικαστήριο
|INTIMEnews

Επίθεση με βιτριόλι: Πρόσωπο με πρόσωπο στο δικαστήριο Ιωάννα Παλιοσπύρου και Εφη Κακαράντζουλα

Protagon Team Protagon Team 30 Σεπτεμβρίου 2021, 09:27

Στις 9 το πρωί της Πέμπτης η Ιωάννα Παλιοσπύρου – το θύμα της φρικιαστικής επίθεσης με το βιτριόλι στην Καλλιθέα – έφθασε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της. Εκεί, σε μία ανατροπή της τελευταίας στιγμής, θα είναι και η γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι, η κατηγορούμενη Εφη Κακαράντζουλα.

Θύτης και θύμα θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωπες μετά την επίθεση της 20ής Μαΐου 2020.

«Για ακόμα μια φορά, αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει, απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι», είχε δηλώσει στις 15 Σεπτεμβρίου η Ιωάννα Παλιοσπύρου, αναφερόμενη στην απουσία της Εφης Κακαράντζουλα κατά την πρώτη συνεδρίαση του δικαστηρίου. Και σήμερα ήρθε η στιγμή που θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο στο Μεικτό Ορκωτό.

Η Εφη Κακαράντζουλα κατά την προσαγωγή της στα δικαστήρια/ INTIMEnews

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Alpha, η Ιωάννα είχε χαρακτηρίσει προσβολή το γεγονός ότι η κατηγορούμενη δεν είχε εμφανιστεί στο δικαστήριο. «Θέλω να έρθει στο δικαστήριο και να πει την αλήθεια», είχε δηλώσει και σε άλλο σημείο της συνέντευξης είχε υπογραμμίσει ότι η Εφη Κακαράντζουλα «έχει μία στάση που δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας, δεν έχει κατανοήσει τι έχει κάνει».

Στην ερώτηση τι περιμένει ως δικαίωση είχε απαντήσει: «Με κυριεύει ο θυμός και ο πόνος αρκετές φορές. Ζητώ να τιμωρηθεί όπως της αξίζει, όπως δηλαδή κρίνει το δικαστήριο».

Η Ιωάννα θα είναι η πρώτη μάρτυρας που θα καταθέσει στη δίκη.

«Θα είναι μια δύσκολη διαδικασία, θα βιώσει ξανά τα όσα πέρασε. Από εκεί και μετά θα δεχθεί ερωτήσεις και από τους δικαστές κι από τους δικηγόρους των δύο πλευρών», δήλωσε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

Το μόνο που θέλει, είπε ο κ. Λύτρας, είναι να μείνει ήρεμη και να εξηγήσει στους δικαστές αυτό που βίωσε.

«Ηρεμία χρειάζεται, όσο μπορεί να έχει το κορίτσι με αυτό που της έχει συμβεί. Έχω ξαναπεί ότι οι άνθρωποι στην ηλικία της Ιωάννας ασχολούνται με άλλα πράγματα, με τη δουλειά τους, την καριέρα τους, τον έρωτα. Η Ιωάννα με αυτό το πράγμα, απασχολείται με το σε ποιον γιατρό θα πάει, τι επέμβαση έχει να κάνει, τι θεραπεία έχει να κάνει. Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι αυτό», πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.

«Περιμένουμε να απαντηθούν ερωτήματα που δεν έχουν επισήμως απαντηθεί έως τώρα, όπως το πώς η κατηγορουμένη προμηθεύτηκε το βιτριόλι και ποιοι, πόσοι και με ποιες πράξεις τη βοήθησαν ο καθένας τους. Στη δίκη θα υπάρξουν μάρτυρες και έγγραφα από τα οποία θα φωτιστούν πτυχές της υπόθεσης που ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές», ανέφερε μιλώντας στην εφημερίδα «Θέμα» της Κυριακής ο έτερος εκ των δικηγόρων της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής.

«Αναμένουμε την απονομή Δικαιοσύνης ώστε και να αποφευχθούν φαινόμενα μιμητισμού που ήδη έχουν αρχίσει και εμφανίζονται», τόνισε ο κ. Αλεξανδρής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...