285
Οι λέξεις ντροπή και υπευθυνότητα δεν σημαίνουν τίποτα για τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, παρατήρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος | ΙΝΤΙΜΕnews

Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ: Σας πιάσαμε με τη «γίδα στην πλάτη» – Πελώνη: Αντί συγγνώμης ζητάτε και τα ρέστα

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2021, 14:59
Οι λέξεις ντροπή και υπευθυνότητα δεν σημαίνουν τίποτα για τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, παρατήρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος
|ΙΝΤΙΜΕnews

Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ: Σας πιάσαμε με τη «γίδα στην πλάτη» – Πελώνη: Αντί συγγνώμης ζητάτε και τα ρέστα

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2021, 14:59

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μπορεί σε μία αναλαμπή ευθυκρισίας να έκανε λόγο για «αστοχία», αναφερόμενος στο αντιπολιτευτικό fail του κόμματός τους με τον διαγωνισμό των self tests και τη Siemens, στα γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου ωστόσο δυσκολεύτηκαν να το αναγνωρίσουν, επιμένοντας ότι έπιασαν την κυβέρνηση με «τη γίδα στην πλάτη»!

Η κυβέρνηση «έχει το θράσος και κουνάει το δάχτυλο» και «αφού πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη με την αδιαφανή προκήρυξη για απευθείας ανάθεση, έτρεξε να τα μαζέψει», ανέφερε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη σχετική ανακοίνωσή του (θεωρώντας προφανώς «μάζεμα» την ανακοίνωση των 31 εταιρειών που υπέβαλαν φάκελο στον διαγωνισμό, στις οποίες δεν περιλαμβάνεται η Siemens).

Kαι χωρίς ούτε λέξη για τον χαρακτηρισμό του Πρωθυπουργού ως «πλασιέ των συμφερόντων της Siemens», έθεσε και θέμα αξιοπιστίας των self tests που όπως καταγγέλλει, «είναι πολύ μικρότερη ακόμα και από την ευαισθησία των rapid-test που κυμαίνεται στο 70%, και άρα ο κίνδυνος των ψευδώς αρνητικών αποτελεσμάτων και του αντίστοιχου εφησυχασμού είναι πολύ μεγάλος».

Πελώνη: Ντροπή και υπευθυνότητα, άγνωστες λέξεις  στην Κουμουνδούρου

«Μια λέξη μόνο: Ντροπή. Αν και αυτή δεν σημαίνει τίποτα για τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως δεν σημαίνει και η λέξη υπευθυνότητα», ήταν η άμεση απάντηση από την κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη, στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ», επαναλαμβάνει, «κατασκεύασε μόνος του μια ιστορία πετώντας ψέματα και λάσπη για δήθεν φωτογραφικό διαγωνισμό για απευθείας ανάθεση για τα self test στην εταιρεία Siemens. Σήμερα που η πραγματικότητα τον διαψεύδει, καθώς όπως προκύπτει, η συγκεκριμένη εταιρεία δεν υπέβαλε καν προσφορά γιατί δεν πληρούσε τις προδιαγραφές που είχαν τεθεί, προσποιείται ότι δεν κατάλαβε.

«Θα μπορούσε να μιλήσει για ‘αστοχία’, όπως έκανε βουλευτής του (εδώ). Αλλά αντί ζητήσει συγνώμη, ζητάει και τα ρέστα», καταλήγει η εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...