463
| InTime News / ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Επιμένει ο Πολάκης ότι «μόνο ο λαός διαγράφει» και επιτίθεται στη Λινού

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουλίου 2024, 22:32
|InTime News / ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Επιμένει ο Πολάκης ότι «μόνο ο λαός διαγράφει» και επιτίθεται στη Λινού

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουλίου 2024, 22:32

Τη φράση ότι «μόνο ο λαός διαγράφει» επανέλαβε ο Παύλος Πολάκης το βράδυ της Πέμπτης σε δεύτερη ανάρτησή του στο Facebook με την οποία σχολίασε την απόφαση Κασσελάκη να τον διαγράψει από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, λίγη ώρα αφότου επιτέθηκε λεκτικά σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας. Με την ίδια ανάρτηση ο «αψύς Σφακιανός» επιτίθεται στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού για τα «ψεύτικα δάκρυα» της στη διάρκεια του περιστατικού.

Κάνει σαφές, με δυο λόγια, πως δεν τον διακρίνει κανένα ίχνος μεταμέλειας για τη στάση του να προβεί σε χαρακτηρισμούς κατά μiας υπαλλήλου που δεν είχε δικαίωμα να του απαντήσει –αμφότεροι βρίσκονταν σε Επιτροπή της Βουλής, ο κ. Πολάκης είχε το λόγο–, συμπεριφορά που καταδίκασαν, ωστόσο, στο σύνολό τους όλα τα άλλα κόμματα.

Ο κ. Πολάκης έγραψε συγκεκριμένα:

«Πρωτον: Τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν τον χαριζω σε ΚΑΝΕΝΑΝ! Ουτε πρωην ουτε νυν! Δωσαμε ψυχή κόπο και εργο και το 15-19 και απο το 19 μεχρι σημερα και ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΧΩΡΩ ! Ο λαος αποφασιζει ποιον διαγραφει απο βουλευτή και τα μελη του κόμματος απο μελος του ΣΥΡΙΖΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!

Δευτερο: Οσο περναει η ωρα τοσο φαινεται το στησιμο με τα ψευτικα δακρυα και τη «συγγνώμη» εκ μερους μου απο τη Λινου που εδωσε την πασα και εκτος και εντος.. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! Να κλαιει για αυτα που κανει ο Μητσοτακης και ο Αδωνης στην δημοσια υγεια και ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ «μπουλινγκ» σε μια μετακλητη του Αδωνη που κοροιδευε οση ωρα μιλουσα με ειρωνικα χαμογελα,υποτιμητικές γκριματσες και χειρονομιες απαξιας!!

Τριτο: Αυριο στην επιτροπη θεσμων και διαφανειας θα εχω μια καινουργια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που θα κανει ΠΑΤΑΓΟ!!!» [σ.σ. διατηρείται η ορθογραφία της ανάρτησης].

Υπέγραψε πάντως ως «βουλευτης Χανιων», όχι ως «βουλευτής Χανίωνη ΣΥΡΙΖΑ», αλλά και ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑμελος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ΟΜ Σφακιων»).

Νωρίτερα, στην πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του, ο κ. Πολάκης είχε προϊδεάσει για το ποια στάση θα κρατήσει, γράφοντας: «Για αυτην την τοποθετηση με διεγραψαν απο την Κοινοβουλευτικη ομαδα του ΣΥΡΙΖΑ και μου εβαλε ποινη μισο μισθο ο Τασουλας!! ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ! Στησιμο κανονικο!
ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ! Μονο ο λαος διαγραφει!!».

Χαρακτηριστική ήταν όμως και η κίνηση του βουλευτή να επιχειρήσει να λάβει μέρος και στις εργασίες της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, το ίδιο απόγευμα, από όπου αναγκάστηκε ωστόσο να αποχωρήσει όταν του το ζήτησε ο επικεφαλής της, Σωκράτης Φάμελλος.

«Οταν το δάχτυλο δείχνει το φεγγάρι εσείς κοιτάτε το δάχτυλο», φέρεται να απάντησε στον πρόεδρο της ΚΟ ο ανεξάρτητος, πια, βουλευτής.

Ενδιαμέσως όλων των παραπάνω ο κ. Πολάκης είχε φροντίσει ήδη να κάνει σαφές πως… είναι αμετανόητος, με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.

«Θα το ξαναέκανα. Ποινή έπρεπε να βάλει στους συνεργάτες των υπουργών που κορόιδευαν». «Παίρνω την ευθύνη όλων όσων έχω πει» επέμεινε, καλώντας συγχρόνως την Αθηνά Λινού να «ζητά συγγνώμη για τον εαυτό της».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...