189
Από την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στο Αγιο Ορος στην Ιερά Μονή Παντοκράτορος και την Ιερά Μονή Ξενοφώντος | INTIMEnews

Επεισόδιο ορθοστατικής πίεσης και ελαφρύς τραυματισμός για τον Νίκο Δένδια στο Αγιον Ορος

Protagon Team Protagon Team 29 Δεκεμβρίου 2022, 12:11
Από την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στο Αγιο Ορος στην Ιερά Μονή Παντοκράτορος και την Ιερά Μονή Ξενοφώντος
|INTIMEnews

Επεισόδιο ορθοστατικής πίεσης και ελαφρύς τραυματισμός για τον Νίκο Δένδια στο Αγιον Ορος

Protagon Team Protagon Team 29 Δεκεμβρίου 2022, 12:11

Λιποθυμικό επεισόδιο λόγω ορθοστατικής υπότασης υπέστη λίγο μετά τις 7 το πρωί ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας  στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος, στο Αγιον Ορος.

Ο υπουργός αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να πέσει στο δάπεδο και να χτυπήσει στη μύτη και στα δόντια.

Ο κ. Δένδιας δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από γιατρό του Κέντρου Υγείας Καρυών, που ειδοποιήθηκε και έσπευσε στη μονή, και ακολούθως, για προληπτικούς λόγους, αποφασίστηκε η επιστροφή του στην Αθήνα με ελικόπτερο.

Το υπόλοιπο της ιστορικής επίσκεψής του στο Αγιον Ορος ακυρώθηκε.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η κατάσταση της υγείας του υπουργού Εξωτερικών δεν εμπνέει ανησυχία.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Δένδιας εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το ενδιαφέρον σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

«Ευχαριστώ θερμά όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία μου. Είμαι απολύτως καλά, με δύο αμυχές από την πτώση και εντυπωσιασμένος από όσα είδα και άκουσα από την 1η επίσκεψη υπουργού Εξωτερικών στο Αγιο Ορος τα τελευταία 11 χρόνια», αναφέρει στην ανάρτησή του ο υπουργός.

Δεσμεύθηκα να επιστρέψω σύντομα, συμπληρώνει, καθώς λόγω του τραυματισμού του ακυρώθηκε το υπόλοιπο πρόγραμμα της επίσκεψής του στην Αθωνική Πολιτεία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...