178
Το κλεμμενο ΙΧ στο σημείο όπου κατέληξε μετά την άγρια καταδίωξη | INTIMEnews

Επεισοδιακή καταδίωξη κλεμμένου ΙΧ από το Μενίδι μέχρι την Κηφισιά – δύο συλλήψεις

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2024, 13:28
Το κλεμμενο ΙΧ στο σημείο όπου κατέληξε μετά την άγρια καταδίωξη
|INTIMEnews

Επεισοδιακή καταδίωξη κλεμμένου ΙΧ από το Μενίδι μέχρι την Κηφισιά – δύο συλλήψεις

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2024, 13:28

Επεισοδιακή καταδίωξη κλεμμένου ΙΧ από το Μενίδι μέχρι την Κηφισιά, σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, με τον οδηγό του οχήματος να εμβολίζει περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ πριν καταλήξει και ακινητοποιηθεί σε οικοδομή καντά στη ΔΟΥ Κηφισιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, όλα άρχισαν όταν το Κέντρο Αμεσης Δράσης δέχθηκε κλήση για κλεμμένο όχημα έξω από το Δημαρχείο Αχαρνών.

Στελέχη της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν το αυτοκίνητο, όταν όμως έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματησει, εκείνος δεν υπάκουσε και επιχείρησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Ακολούθησε άγρια καταδίωξη μέχρι τη γέφυρα Καλυφτάκη, όπου ο οδηγός εγκλωβίστηκε και στην προσπάθεια του διαφύγει έπεσε δύο φορές πάνω σε περιπολικό.

Η καταδίωξη πήρε τέλος στην οδό Αχαρνών στην Κηφισιά, όταν το κλεμμένο ΙΧ  προσέκρουσε σε κολόνα για να κάνει βουτιά σε αύλειο χώρο οικοδομής, έξω από την τοπική ΔΟΥ.

καταδίωξη στις Αχαρνές

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο Ρομά (φωτογραφίες και βίντεο κάτω), ενώ κατά πληροφορίες, τραυματίστηκε και ένας περαστικός που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...