193
ΜΑΤ στην Εθνική Οδό | Intime/ΒΛΑΣΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

Επεισόδια με Ρομά στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών

Protagon Team Protagon Team 28 Οκτωβρίου 2021, 14:26
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 28/10/2021, 18:15
ΜΑΤ στην Εθνική Οδό
|Intime/ΒΛΑΣΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

Επεισόδια με Ρομά στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών

Protagon Team Protagon Team 28 Οκτωβρίου 2021, 14:26
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 28/10/2021, 18:15

Εκλεισε το μεσημέρι της Πέμπτης η Εθνική Οδός στο 95ο χιλιόμετρο Αθηνών-Πατρών, καθώς στο σημείο υπήρξε ένταση με Ρομά, που διαμαρτύρονταν για τον θάνατο του 18χρονου στο Πέραμα, από σφαίρες αστυνομικών.

Ατομα που συγκεντρώθηκαν στο σημείο πετούσαν πέτρες ενώ είχαν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων από αυτοκίνητα που ακινητοποιήθηκαν και στα δύο ρεύματα της ΕΟ, στο Ζευγολατιό, κοντά στην Κόρινθο.

Η εθνική οδός παρέμεινε κλειστή για αρκετές ώρες, ενώ κατά τις 6 το απόγευμα, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.

Οσο ήταν κλειστή, η κίνηση των οχημάτων γινόταν μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, μέσω του κόμβου Κιάτου, για όσους οδηγούς κινούνταν προς Κόρινθο και, μέσω του κόμβου της Αρχαίας Κορίνθου, για όσους κατευθύνονταν προς Πάτρα.

Στο μεταξύ, σε άλλο περιστατικό, άγνωστοι έστησαν ενέδρα σε περιπολικό, στο Ζεφύρι, μετά από παραπλανητικό τηλεφώνημα, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Στο σημείο, έσπευσαν αστυνομικοί που διαπίστωσαν ότι δεν είχε εκδηλωθεί φωτιά. Δέχθηκαν, όμως, επίθεση από άγνωστα άτομα με πέτρες και ξύλα. Δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Υπενθυμίζεται, ότι το βράδυ της Τετάρτης, αφέθηκαν ελεύθεροι, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι επτά αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στην καταδίωξη του αυτοκινήτου στο Πέραμα, η οποία κατέληξε στον θάνατο του 18χρονου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...