157
| ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ IntimeNews

Παραδόθηκε ο Λύτρας μετά το ένταλμα σύλληψης εις βάρος του

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2024, 18:10
|ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ IntimeNews

Παραδόθηκε ο Λύτρας μετά το ένταλμα σύλληψης εις βάρος του

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2024, 18:10

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης εις βάρος του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα προχώρησαν οι δικαστικές αρχές το απόγευμα της Τετάρτης. Οι αρμόδιοι έκριναν ότι ο γνωστός ποινικολόγος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Η αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση που ζητήθηκε από το θύμα του ξυλοδαρμού μέσω του δικηγόρου της Θέμη Σοφού στην ανακρίτρια έγινε δεκτή, καθώς το βράδυ της Τρίτης υπήρξε επεισοδιακή επίσκεψη συγγενικών προσώπων του Απόστολου Λύτρα στο σπίτι τους στον Γέρακα και απειλές σε βάρος της συζύγου του, η οποία διαμένει εκεί μετά την άγρια κακοποίησή της.

Οι περιοριστικοί όροι που παραβιάστηκαν και για τον λόγο αυτό αντικαταστάθηκαν με προφυλάκιση, ήταν υποχρεωτική μετοίκηση από το κοινό τους σπίτι στον Γέρακα, απαγόρευση να πλησιάζει ή να απειλεί με οποιονδήποτε τρόπο το θύμα και υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για να μην επαναλάβει τη βίαιη συμπεριφορά του.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο ποινικολόγος παραδόθηκε στις Αρχές και αναμένεται να οδηγηθεί την Πέμπτη ενώπιον του εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...