299
Αλλη μία φωτογραφία που είναι βέβαιο ότι θα «ερεθίσει» στην άλλη πλευρά του Αιγαίου | ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Ενοχλητικός» ξανά για τους Τούρκους ο Χαρδαλιάς στο πλευρό των φρουρών του Αιγαίου [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2022, 11:31
Αλλη μία φωτογραφία που είναι βέβαιο ότι θα «ερεθίσει» στην άλλη πλευρά του Αιγαίου
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Ενοχλητικός» ξανά για τους Τούρκους ο Χαρδαλιάς στο πλευρό των φρουρών του Αιγαίου [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2022, 11:31

Δίπλα στους φρουρούς των νησιών που εποφθαλμιά ο Ερντογάν, στην Τήλο, την Κω, την Ψέριμο, την Καλόλιμνο, την Κάλυμνο, τη Λέρο και το Φαρμακονήσι, σε μονάδες και φυλάκια των Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή ευθύνης της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων, στα Δωδεκάνησα, βρέθηκε την Κυριακή ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Είχε προηγηθεί το Σάββατο η επίσκεψη του υφυπουργού σε μονάδες και φυλάκια των Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή ευθύνης της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής, στα νησιά Ρόδος, Σύμη, Κάρπαθος και στο νησιωτικό σύμπλεγμα Καστελλόριζου.

Συγκεκριμένα, ο  κ. Χαρδαλιάς μετέβη στις έδρες της Διοίκησης Αμυνας Νήσου (ΔΑΝ) στην Τήλο, του 588 Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕ) στη Λέρο, των επιτηρητικών φυλακίων «Αγίου Φωκά» στην Κω, «Αγίου Νικολάου» και «Φάρου» στην Καλόλιμνο, «Χάλη» στην Κάλυμνο, «Ψερίμου» και «Φαρμακονησίου» στα ομώνυμα νησιά.

Στην Κω συναντήθηκε και αντάλλαξε ευχές με τα πληρώματα επιφυλακής (readiness) των ελικοπτέρων UH-1H Huey, στο αεροδρόμιο του νησιού.

Ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας ενημερώθηκε από τις διοικήσεις για τις τρέχουσες δράσεις των μονάδων και των φυλακίων, ενώ απευθυνόμενος προς τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους οπλίτες θητείας και τους εθνοφύλακες, τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη για το έργο που επιτελούν σε καθημερινή βάση, με τον καλύτερο δυνατό και εξαιρετικά επιτυχημένο τρόπο, με μαχητικό πνεύμα και με απτά αποτελέσματα αποτροπής, διασφάλισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων και υπεράσπισης της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας, εκπέμποντας παράλληλα ισχυρά μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.

Αναμένονται, ως είθισται ύστερα από ανάλογες επισκέψεις, οι αντιδράσεις στην αντίπερα πλευρά του Αιγαίου και τα δημοσιεύματα με τα παρανοϊκά σχόλια για τις «προκλητικές επισκέψεις» ελλήνων αξιωματούχων στα «στρατιωτικοποιημένα» νησιά του Αιγαίου…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...