394
Μπορεί αυτός ο χορός να στερήσει από τον κ. Πατούλη την πολυπόθητη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας; | twitter

Ενόχληση στη ΝΔ για τους χορούς Πατούλη εν μέσω πυρκαγιών – «Ολα ανοιχτά»

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2023, 20:29
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 28/07/2023 21:02
Μπορεί αυτός ο χορός να στερήσει από τον κ. Πατούλη την πολυπόθητη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας;
|twitter

Ενόχληση στη ΝΔ για τους χορούς Πατούλη εν μέσω πυρκαγιών – «Ολα ανοιχτά»

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2023, 20:29
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 28/07/2023 21:02

Σε εκδήλωση στο Ζάππειο για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού, την οποία διοργάνωσαν και συμμετείχαν 97 Ελληνίδες από όλον τον κόσμο, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Πατούλης.

Η συγκεκριμένη ημέρα, φυσικά, ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για ολόκληρη τη χώρα, αφού η Πυροσβεστική αντιμετώπιζε 124 πυρκαγιές, ενώ στη Νέα Αγχίαλο οι πολίτες εγκατέλειπαν την περιοχή τους με πλωτά μέσα, καθώς οι εκρήξεις στη μονάδα διασποράς της 111 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας δημιουργούσαν ένα πρωτοφανές σκηνικό πολέμου.

Επίσης, είχαν περάσει μόλις δύο ημέρες από τον τραγικό θάνατο των δύο πιλότων στην Κάρυστο, που βύθισε σε τριήμερο εθνικό πένθος τις Ενοπλες Δυνάμεις.

Τα παραπάνω όμως δεν φαίνεται να εμπόδισαν το κέφι των παρισταμένων –κατά βάση εκείνων με θεσμική ιδιότητα– στην εκδήλωση του Ζαππείου. Ετσι, υπό τους ήχους των τραγουδιών της Κατερίνας Στανίση, ο Περιφερειάρχης Αττικής και εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια, χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο με το βαθιά ερωτικό «Δεν θα ξαναγαπήσω» των Λοΐζου-Παπαδόπουλου.

Οπως είναι φυσικό, κάποιος κατέγραψε τον συγκεκριμένο χορό με το κινητό του και την Παρασκευή το ζεϊμπέκικο του κ. Πατούλη έκανε τον γύρο του Διαδικτύου προκαλώντας αρκετά σχόλια.

(Παρακάτω ο χορός και το σχόλιο της δημοσιογράφου Μαριάννας Πυργιώτη)

Το ζήτημα απασχόλησε γρήγορα και το κυβερνών κόμμα, με πηγές της Νέας Δημοκρατίας να εκφράζουν το απόγευμα της Παρασκευής την έντονη ενόχληση τους για τον κ. Πατούλη.

Απαντώντας στο ερώτημα αν αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας για την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Αττικής, οι ίδιες πηγές απάντησαν: «Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».

«Εκανα λάθος»

Δημόσια συγγνώμη για τη στάση του στο Ζάππειο, εν μέσω πυρκαγιών, ζήτησε ο Γιώργος Πατούλης.

Η δήλωση:

«Χθες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους.

Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη. Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...