256
Ο απερχόμενος υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής πρόλαβε να αγοράσει έπιπλα για την τελευταία εβδομάδα της θητείας του στο υπουργείο | INTIMEnews

Εννέα ημέρες πριν τις εκλογές, ο Παππάς παρήγγειλε έπιπλα για το υπουργείο του αξίας 10.000 ευρώ!

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουλίου 2019, 15:23
Ο απερχόμενος υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής πρόλαβε να αγοράσει έπιπλα για την τελευταία εβδομάδα της θητείας του στο υπουργείο
|INTIMEnews

Εννέα ημέρες πριν τις εκλογές, ο Παππάς παρήγγειλε έπιπλα για το υπουργείο του αξίας 10.000 ευρώ!

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουλίου 2019, 15:23

Πιστός στο ήθος που δίδαξε επί των ημερών του στα υπουργεία Επικρατείας και Ψηφιακής Πολιτικής,  ο Νίκος Παππάς πρόλαβε να φροντίσει για τον εξοπλισμό του υπουργικού του γραφείου, ακόμα και στο παρά πέντε των εκλογών!

Ετσι, λίγα μόλις 24ωρα πριν αποχωρήσει, έδωσε εντολή για να  υπογραφεί «απόφαση ανάθεσης προμήθειας επίπλων στον 3ο όροφο του κτηρίου β’ του ΥΨΗΠΤΕ (Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης) και στις αίθουσες συσκέψεων του ίδιου κτηρίου».

Το σχετικό έγγραφο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»,  δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» με ημερομήνία 27 Ιουνίου 2019, και υπογράφεται, με εντολή υπουργού, από τον γενικό γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Βασίλη Μαγκλάρα.

Συγκεκριμένα με το έγγραφο εγκρίνεται η «απευθείας ανάθεση προμήθειας επίπλων στον 3ο όροφο του κτηρίου Β’ του και στις αίθουσες συσκέψεων του ίδιου κτηρίου σε RAMOS A.E. ΕΜΠΟΡΙΑ-ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ-ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ, Φιλικών 62 Περιστέρι».

Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι το κόστος της ανακαίνισης που αποφάσισε ο κ. Παππάς εννέα ημέρες πριν την κάλπη των εθνικών εκλογών, αγγίζει τις 10.000 ευρώ.

«Η συνολική δαπάνη δεν δύναται να ξεπεράσει το ποσό των ΕΝΝΕΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΠΤΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΛΕΠΤΑ (9.157,40€) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ», αναφέρεται στο έγγραφο και διευκρινίζεται ότι οι νόμιμες κρατήσεις υπέρ Δημοσίου και τρίτων θα βαρύνουν τον ανάδοχο, ενώ οι αναλυτικοί όροι της ανωτέρω συνεργασίας θα οριστούν λεπτομερώς στη σχετική σύμβαση που θα υπογραφεί μεταξύ του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και του αναδόχου.

Η επίπλωση των υπουργικών γραφείων όμως δεν φαίνεται να απασχόλησε προεκλογικά μόνο τον κ. Παππά, κάθώς σύμφωνα με τη «Διαύγεια», αντίστοιχη απόφαση είχε ληφθεί και στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με ημερομηνία δημοσίευσης 19 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...