567
Οι δύο συλληφθέντες κατά την αποχώρησή τους από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων τη Δευτέρα | ΙΝΤΙΜΕnews

«Ενιωθα ανήμπορη – κανείς δεν βοήθησε», λέει η 26χρονη στην Αγία Μαρίνα – Ελεύθεροι οι δύο Πακιστανοί

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2021, 10:35
Οι δύο συλληφθέντες κατά την αποχώρησή τους από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων τη Δευτέρα
|ΙΝΤΙΜΕnews

«Ενιωθα ανήμπορη – κανείς δεν βοήθησε», λέει η 26χρονη στην Αγία Μαρίνα – Ελεύθεροι οι δύο Πακιστανοί

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2021, 10:35

«Ημουν μόνη, ανυπεράσπιστη απέναντι σε έξι άνδρες, κανείς από τους άλλους λουόμενους δεν έκανε κάτι για να με βοηθήσει, με έσωσε ο άνδρας μου». Με τις λέξεις αυτές περιέγραψε η 26χρονη όσα έζησε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στο Κορωπί, στα χέρια έξι Πακιστανών που άρχισαν να τη βιντεοσκοπούν στον χώρο στάθμευσης της πλαζ και στη συνέχεια της έσκισαν τα ρούχα.

«Περίμενα στο πάρκινγκ της παράλιας, έκανε πέντε λεπτά ουσιαστικά ο άντρας μου να πάει μέχρι το ψιλικατζίδικο να πάρει κάποια πράγματα και μέχρι να γυρίσει, είχα γυρισμένη την πλάτη μου εγώ προς την παραλία και ακούω κάποιους να φωνάζουν, να γελάνε και τέλος πάντων με μία έννοια να κοροϊδεύουν, ακριβώς από πίσω μου. Γύρισα και αυτό που αντίκρισα ήταν κάποιους να βγάζουν βίντεο προς τα εμένα, φυσικά στραμμένο το κινητό, και αναρωτήθηκα για ποιο λόγο με βγάζουν βίντεο».

Οι Πακιστανοί δεν δίστασαν να ορμήσουν στην 26χρονη σκίζοντας την μπλούζα της, ενώ μετέδιδαν την επίθεση σε απευθείας μετάδοση στο Διαδίκτυο από το κινητό τους.

«Απάντησαν κάτι σε μια γλώσσα που εγώ δεν γνωρίζω και συνέχισαν να με βγάζουν βίντεο. Εξαγριώθηκαν που τους ρώτησα γιατί με βγάζουν βίντεο. Ηρθαν πολύ κοντά μου και οι έξι και συνέχισαν να φωνάζουν και να λένε διαφορά πράγματα στη δική τους γλώσσα. Οπότε άρχισα να φωνάζω και επειδή άρχισα να φωνάζω, προφανώς νευρίασαν και μου έσκισαν την μπλούζα.

»Δεν ξέρω τι άλλο θα μου έκαναν», δήλωσε τρομοκρατημένη η 26χρονη για να προσθέσει:

«Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι. Κανένας μας δεν ξέρει ποιος είναι. Πιστεύω ότι εάν δεν ήταν εκεί άντρας μου, προφανώς θα έκαναν και κάτι ακόμα, γιατί οι διαθέσεις τους ήταν άγριες.

»Νομίζω ότι δεν έχω νιώσει πιο άσχημα στη ζωή μου όλη. Γιατί νιώθεις ανήμπορος στην κατάσταση με έξι άτομα γύρω σου, απλά να βλέπεις ότι… δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει την επόμενη στιγμή».

Παρότι στο σημείο βρίσκονταν αρκετοί λουόμενοι, κάνεις δεν βοήθησε, ούτε την 26χρονη ούτε τον σύζυγό της.

«Μέσα σε όλο αυτό, επιτρέψτε μου να αναφέρω ότι ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να κάνει οτιδήποτε για όλο αυτό. Η παραλία ήταν γεμάτη. Κανείς δεν πλησίασε να με βοηθήσει. Ημουν τυχερή που είχα τον άντρα μου εκεί, που ήρθε γρήγορα, ουσιαστικά τρέχοντας για να με βοηθήσει. Τα έβαλε με έξι άτομα και δεν ήρθε ένας άνθρωπος να πάρει το μέρος μας», είπε απογοητευμένη η 26χρονη.

Χάρη στην άμεση επέμβαση της Ομάδας ΔΙΑΣ, δύο από τους έξι Πακιστανούς συνελήφθησαν. Ο ένας εξ αυτών (άλλες πληροφορίες αναφέρουν και οι δύο) διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν παράνομα στη χώρα.

Αφού τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος, για απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο Διαδίκτυο, αμφότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων τεσσάρων ομοεθνών τους, ως αυτουργών της επίθεσης στην κοπέλα.

Οπως σημείωσε ο Νίκος Ρήγας, αντιπρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, η αντίδραση της ομάδας ΔΙΑΣ ήταν άμεση, γι’ αυτό και κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο από την ομάδα των έξι.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα, που θα μπορούσαν να είχαν βιάσει την άτυχη 26χρονη, συνελήφθησαν, όσοι συνελήφθησαν, θα πάνε στην ελληνική Δικαιοσύνη, θα απελαθούν από τη χώρα και μετά από ένα μήνα θα μπουν πάλι σε ένα βαρκάκι, θα αποβιβαστούν στην Κω θα μπουν σε ένα πλοίο, θα έρθουν πάλι στην Αθήνα και όλο αυτό θα είναι μία ατέρμονη κατάσταση», σχολίασε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας, στον ΑΝΤ1, αναφερόμενος στα επαναλαμβανόμενα κρούσματα ατιμωρησίας, ακόμα και όταν οι δράστες συλλαμβάνονται από τους συναδέλφους του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...