268
Από τις έρευνες της Αστυνομίας λίγα λεπτά με το χτύπημα του εκτελεστή | INTIMEnews

Εν ψυχρώ εκτέλεση στη Νέα Σμύρνη: Αυτοί είναι οι Αλβανοί που έπεσαν νεκροί στο καφέ-μπαρ

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2022, 13:59
Από τις έρευνες της Αστυνομίας λίγα λεπτά με το χτύπημα του εκτελεστή
|INTIMEnews

Εν ψυχρώ εκτέλεση στη Νέα Σμύρνη: Αυτοί είναι οι Αλβανοί που έπεσαν νεκροί στο καφέ-μπαρ

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2022, 13:59

Σεσημασμένος για λαθροδιακίνηση, ναρκωτικά και ληστείες ήταν ο ένας εκ των δύο Αλβανών που έπεσαν νεκροί από το χέρι του εκτελεστή τους (εδώ) στο καφέ-μπαρ  στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Κατά πληροφορίες, πρόκειται για τον 41 ετών Kreshnik Cercizag ο οποίος φέρεται να δέχθηκε πέντε σφαίρες στο κεφάλι και τον 44χρονο Armando Ogranaja, που σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές.

Στον «Ερυθρό Σταυρό» μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται –ευτυχώς εκτός κινδύνου, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ1– η 31 ετών Ελληνίδα, η οποία καθόταν σε διπλανό τραπέζι με αυτό των δύο θυμάτων και τραυματίστηκε στο αιματηρό επεισόδιο.

Οπως επιβεβαιώθηκε και από αυτόπτες μάρτυρες, ο 41 ετών Αλβανός ήταν γνωστός μπράβος στη Νέα Σμύρνη (όλοι τον ήξεραν με το όνομα «Νίκο») με ρόλο κυρίως «εισπράκτορα» των «νονών» της νύχτας που δραστηριοποιούνται (πουλάνε προστασία) τα τελευταία χρόνια στην περιοχή.

«Το θύμα ήταν γνωστό στην πλατεία, όλοι τον ξέραμε γιατί “πουλούσε” προστασία και τον ξέραμε ως “Νίκο”. Η κοπέλα που τραυματίστηκε ήταν θαμώνας. Την είδα αιμόφυρτη μέχρι που ήρθε το ΕΚΑΒ να την παραλάβει», διευκρίνισε σε δηλώσεις του στο photothema.gr υπάλληλος της καφετέριας και αυτόπτης μάρτυρας της εν ψυχρώ εκτέλεσης.

«Ούρλιαζε ο κόσμος την ώρα που πυροβολούσε ο δράστης πάνω από τα κεφάλια τους. Επικράτησε πανικός και έτρεχαν όλοι φοβισμένοι. Η πλατεία ήταν γεμάτη από κόσμο γιατί παρακολουθούσαν αγώνα ποδοσφαίρου», περιέγραψε.

 «Ακουσα 5-6 πυροβολισμός, στην αρχή νόμιζα ότι άκουγα βεγγαλικά, το περιμέναμε ότι θα συμβεί κάποια στιγμή. Σοκαρίστηκα, κατέβηκα κάτω, είδα τους αστυνομικούς και τον νεκρό. Γίνεται “εμπόριο” σε αυτή την πλατεία. Εχω διαμαρτυρηθεί πολλές φορές γιατί η πλατεία μας έχει γίνει άντρο παρανομίας», δήλωσε κάτοικος της περιοχής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...