293
|

Εν ψυχρώ εκτέλεση ιδιοκτήτη καταστήματος «Γερμανός» στην Κυπαρισσία

Protagon Team Protagon Team 7 Απριλίου 2021, 15:42

Εν ψυχρώ εκτέλεση ιδιοκτήτη καταστήματος «Γερμανός» στην Κυπαρισσία

Protagon Team Protagon Team 7 Απριλίου 2021, 15:42

Εν ψυχρώ δολοφονία το μεσημέρι της Τετάρτης, στην Κυπαρισσία, όταν 72χρονος σκότωσε πυροβολώντας με περίστροφο δι’ ασήμαντον αφορμήν, 39χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος «Γερμανός».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για το φονικό επεισόδιο, ο δράστης είχε επισκεφθεί στις 11.30 το κατάστημα επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, για να πληρώσει τον λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου του.

Ο διάλογος που είχε με τον 39χρονο, για το ποσό που έπρεπε να καταβάλει, εξελίχθηκε σε έντονη λογομαχία, καθώς, παρά τις εξηγήσεις που του έδωσε ο καταστηματάρχης, εκείνος επέμενε να διαμαρτύρεται.

Ο 72χρονος αποχώρησε οργισμένος από το κατάστημα. Λίγη ώρα αργότερα ωστόσο επέστρεψε, αυτή τη φορά οπλισμένος και αφού κατευθύνθηκε προς το μέρος του 39χρονου, τον πυροβόλησε με περίστροφο στην κοιλιακή χώρα.

Επικράτησε πανικός, με το θύμα της επίθεσης να μεταφέρεται εσπευσμένα στο τοπικό νοσοκομείο, όπου όμως, παρά τις προσπάθειες των ιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο δράστης του φονικού παραδόθηκε λίγο αργότερα στο αστυνομικό τμήμα Τριφυλίας.

«Ο άτυχος 39χρονος ήταν φρεσκοπαντρεμένος και έχει ένα παιδάκι ενός έτους. Ηταν φιλικός και βοηθούσε πάντα όποιον πήγαινε να του ζητήσει τη βοήθειά του», δήλωσε ο δήμαρχος Κυπαρισσίας, Γιώργος Λεβεντάκης.

«Όταν ο 72χρονος ηλικιωμένος πήγε στο κατάστημα και πυροβόλησε τον άτυχο άντρα, έξω από το κατάστημα του υπήρχε κόσμος που περίμενε στην ουρά», περιέγραψε ο δήμαρχος.

Η ανακοίνωση της «Γερμανός»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» επιβεβαίωσε ότι «σήμερα, γύρω στις 12:00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του.

«Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους.

»Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές», αναφέρεται στην ανακοίνωση που καταλήγει:

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...