168
Ενώπιον του ανακριτή το πρωί της Πέμπτης ο 44χρονος συλληφθείς για τη δολοφονία - πιθανώς πλέον΄έρχονται ανακοινώσεις και για τον άνθρωπο που του έδωσε την εντολή | INTIMEnews

Εν ψυχρώ δολοφονία στο Ψυχικό: Θέμα ωρών να βρουν (και) τον ηθικό αυτουργό;

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουλίου 2024, 08:38
Ενώπιον του ανακριτή το πρωί της Πέμπτης ο 44χρονος συλληφθείς για τη δολοφονία - πιθανώς πλέον΄έρχονται ανακοινώσεις και για τον άνθρωπο που του έδωσε την εντολή
|INTIMEnews

Εν ψυχρώ δολοφονία στο Ψυχικό: Θέμα ωρών να βρουν (και) τον ηθικό αυτουργό;

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουλίου 2024, 08:38

Σφίγγει ο κλοιός της ΕΛ.ΑΣ γύρω από τον άνθρωπο που «υπέγραψε» το συμβόλαιο θανάτου για τον 54χρονο τοπογράφο Παναγιώτη Στ. που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του εκτελεστή του στο το πρωί της 2ας Ιουλίου στο Νέο Ψυχικό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετά τη σύλληψη του 44χρονου ως φυσικού αυτουργού της εν ψυχρώ δολοφονίας του 54χρονου με την πλούσια δραστηριότητα στη Μύκονο και άλλα νησιά των Κυκλάδων,  ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα και για τον ηθικό αυτουργό.

Ο 44χρονος που οδηγείται την Πέμπτη ενώπιον του ανακριτή, εξακολουθεί να αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση ωστόσο τα στοιχεία σε βάρος του είναι και πολλά και αδιάσειστα, καθώς έχει καταγραφεί σε πολλά βίντεο την ημέρα της δολοφονίας στην περιοχή γύρω από την έδρα της επιχείρησης του θύματος.

Και αν η υπόθεση της σύλληψης του εκτελεστή θεωρείται «δεμένη», μένει να αποδειχθεί αν ισχύει και το ίδιο για τον ηθικό αυτουργό.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ πάντως, επιμένουν ότι ίσως και εντός ημέρας θα υπάρξουν αποκαλύψεις για τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή δολοφονίας του Παναγιώτη Στ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...