178
Πολίτες σχηματίζουν ουρές στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» | ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / IntimeNews

Εμβολιασμοί: 190.000 ραντεβού τρίτης δόσης μετά το άνοιγμα της πλατφόρμας

Protagon Team Protagon Team 4 Δεκεμβρίου 2021, 10:37
Πολίτες σχηματίζουν ουρές στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας»
|ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / IntimeNews

Εμβολιασμοί: 190.000 ραντεβού τρίτης δόσης μετά το άνοιγμα της πλατφόρμας

Protagon Team Protagon Team 4 Δεκεμβρίου 2021, 10:37

Μεγάλη αύξηση των ραντεβού τρίτης δόσης καταγράφεται τις τελευταίες ώρες μετά το άνοιγμα της πλατφόρμας, καθώς οι πολίτες κατά χιλιάδες έσπευσαν να κλείσουν ραντεβού έχοντας συμπληρώσει τρεις μήνες από τον εμβολιασμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, από την ώρα που άνοιξε η πλατφόρμα το βράδυ της Παρασκευής (γύρω στις 10), έως τις 10 πρωί του Σαββάτου, δηλαδή σε 12 ώρες έχουν κλειστεί περίπου 190.000 ραντεβού τρίτης δόσης, δίνοντας ελπίδες, για ενίσχυση του τείχους ανοσίας.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα συσταθούν υγειονομικές επιτροπές που θα εξετάζουν τα αιτήματα των πολιτών για τους οποίους συντρέχει κάποιος ιατρικός λόγος και δεν μπορούν να εμβολιαστούν δήλωσε το Σάββατο στο Open ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Τόνισε ότι σύμφωνα με τις συστάσεις της εθνικής επιτροπής εμβολιασμών είναι απειροελάχιστες οι περιπτώσεις εξαίρεσης.

Σημειώθηκε ρεκόρ με 2,2 εκατομμύρια νέους χρήστες, καθώς οι πολίτες σπεύδουν να εμβολιαστούν ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων πρόσθεσε.

Παράλληλα ο κ. Θεμιστοκλέους ξεκαθάρισε ότι υπάρχει προτεραιότητα στα εμβόλια για όσους κλείνουν για την πρώτη δόση και στη συνέχεια ανοίγουν ραντεβού για όσους θέλουν να κάνουν την τρίτη δόση

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News