171
| IntimeNews

Εμβόλια: Aνοιξαν 60.000 θέσεις για νέα ραντεβού την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου

Protagon Team Protagon Team 2 Δεκεμβρίου 2021, 19:46
|IntimeNews

Εμβόλια: Aνοιξαν 60.000 θέσεις για νέα ραντεβού την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου

Protagon Team Protagon Team 2 Δεκεμβρίου 2021, 19:46

Τη δυνατότητα προγραμματισμού 60.000 νέων ραντεβού εμβολιασμού για πρώτη και τρίτη δόση έχουν οι πολίτες για αυτή την Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, το εμβολιαστικό πρόγραμμα ενίσχυσε τη δυνατότητα εμβολιασμών και οι πολίτες που θέλουν να προγραμματίσουν νωρίτερα το ραντεβού τους μπορούν να μπουν στο emvolio.gov.gr και να κάνουν τον προγραμματισμό τους.

Οπως είχε αναφέρει ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Δευτέρας (29/11), η δυναμικότητα στους εμβολιασμούς, τον Δεκέμβριο, θα αυξηθεί, και με επέκταση του ωραρίου και με προσθήκη ημερών και εμβολιαστικών κέντρων.

Επιπλέον, ο κ. Θεμιστοκλέους είχε εξηγήσει το πώς θα λειτουργήσουν τα εμβολιαστικά κέντρα την περίοδο των εορτών, σημειώνοντας ότι τον Δεκέμβριο θα υπάρχει δυνατότητα εμβολιασμού και τις Κυριακές. Αργία για τους εμβολιασμούς θα είναι η 25η και η 26η Δεκεμβρίου, αλλά και η Πρωτοχρονιά.

Ο κ. Θεμιστοκλέους είχε τονίσει, παράλληλα, ότι από τα ραντεβού που έχουν κλειστεί, έχουν ήδη εμβολιαστεί πάνω από 21.000 συμπολίτες μας κατ’ οίκον, ενώ είχε συμπληρώσει ότι έχουν γίνει πάνω από επτά εκατομμύρια εμβολιασμοί με την πρώτη δόση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...