447
| In Time News / ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Εμφάνιση-έκπληξη Κασσελάκη στην εκδήλωση με Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου

Protagon Team Protagon Team 13 Φεβρουαρίου 2024, 19:08
|In Time News / ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Εμφάνιση-έκπληξη Κασσελάκη στην εκδήλωση με Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου

Protagon Team Protagon Team 13 Φεβρουαρίου 2024, 19:08

Εμφάνιση-έκπληξη στην πολυσυζητημένη εκδήλωση της Εφ.Συν. «Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος;», με ομιλητές τους Διονύση Τεμπονέρα, Μανώλη Χριστοδουλάκη και Εφη Αχτσιόγλου, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η παρουσία του κ. Κασσελάκη στην εκδήλωση, για την οποία οι ηγεσίες τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στο ΠΑΣΟΚ φέρονται να μην είχαν ενημερωθεί, δικαίως αιφνιδίασε –τους παρευρισκόμενους στο θέατρο «Αλφα», όπως φάνηκε, αλλά και τα δημοσιογραφικά γραφεία– καθώς η Κουμουνδούρου είχε ασκήσει κριτική στον κ. Τεμπονέρα για το γεγονός ότι «νομιμοποιεί», με την παρουσία του, τους «αποστάτες» της Νέας Αριστεράς, του φορέα που, ως γνωστόν, προέκυψε από την πρόσφατη διάσπαση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κατά την είσοδό του στην εκδήλωση, άλλωστε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών από μερίδα των παρευρισκομένων, γεγονός που κατέγραψαν βίντεο των ιστοσελίδων protothema.gr και iefimerida.gr.

Χρειάστηκε η παρέμβαση του συντονιστή της εκδήλωσης προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συνεχιστεί η ομιλία της κυρίας Αχτσιόγλου, στη διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εισήλθε στον χώρο της εκδήλωσης, μαζί με τη συνοδεία του.

Η ίδια η Εφ.Συν., η οποία επιχείρησε να υποβαθμίσει τα ρεπορτάζ που μιλούσαν για ενόχληση της Κουμουνδούρου εξαιτίας της εκδήλωσης, μίλησε για παρουσία που «προκάλεσε ερωτηματικά».

«Λίγη ώρα αφότου ξεκίνησε η εκδήλωση καταγράφηκε μια κίνηση που δεν ήταν συνηθισμένη, καθώς εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τη συνοδεία του.

Η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη προκάλεσε ερωτήματα σε ένα ασφυκτικά γεμάτο χώρο, καθώς τις προηγούμενες ημέρες ήταν ξεκάθαρο ότι η πρωτοβουλία για την εκδήλωση αυτή είχε προκαλέσει αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι κατά την άφιξη του κ. Κασσελάκη υπήρξαν μερικά επιφωνήματα αποδοκιμασίας, αλλά γρήγορα τον καλωσόρισαν απ’ το μικρόφωνο τόσο ο συντονιστής Δ. Τερζής (σ.σ. δημοσιογράφος της Εφ.Συν. και συντονιστής της εκδήλωσης) όσο και η κυρία Αχτσιόγλου, που τον καλησπέρισε», ανέφερε η εφημερίδα υπό την αίγιδα της οποίας διοργανώθηκε η συζήτηση για την Κεντροαριστερά.

Το πάνελ της εκδήλωσης (Dimitris Kapantais/ SOOC)

Πληροφορίες του iefimerida.gr ανέφεραν ότι ο κ. Κασσελάκης προσήλθε στην εκδήλωση μετά από πρόσκληση του Διονύση Τεμπονέρα, καθώς και ότι αντίστοιχες προσκλήσεις είχαν σταλεί και στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Από το πάνελ προτάθηκε στον κ. Κασσελάκη να λάβει τον λόγο, μετά τις αρχικές ομιλίες των «τριών», ωστόσο ο ίδιος έφυγε χωρίς να πάρει το μικρόφωνο και προτού ολοκληρωθεί η ημερίδα.

Σύμφωνα με την Εφ.Συν., στο θέατρο «Αλφα», επί της Πατησίων, βρέθηκαν στελέχη και από τα τρία κόμματα που εκπροσωπήθηκαν στο πάνελ. Ανάμεσα σε άλλους, το «παρών» έδωσαν οι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Γιάννης Δραγασάκης, Νίκος Μανιός, Γιάννης Σγουρός, Αλέξης Μητρόπουλος, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Δημήτρης Βίτσας και Σταμάτης Μαλέλης.

Το βίντεο της εκδήλωσης:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...