213
Ο Ελτον Τζον στην πρόσφατη εμφάνισή του στο Φεστιβάλ των Καννών | REUTERS/Jean-Paul Pelissier

Ελτον Τζον κατά του Brexit: «Είμαι Ευρωπαίος, όχι βρετανός ηλίθιος»

Protagon Team Protagon Team 31 Μαΐου 2019, 15:57
Ο Ελτον Τζον στην πρόσφατη εμφάνισή του στο Φεστιβάλ των Καννών
|REUTERS/Jean-Paul Pelissier

Ελτον Τζον κατά του Brexit: «Είμαι Ευρωπαίος, όχι βρετανός ηλίθιος»

Protagon Team Protagon Team 31 Μαΐου 2019, 15:57

Ο Ελτον Τζον δεν μασούσε ποτέ τα λόγια του. Οπως αναφέρει λοιπόν δημοσίευμα του Guardian, ο 72χρονος σούπερ σταρ δήλωσε ότι είναι κατά του Brexit και πως νιώθει ντροπή που είναι Βρετανός, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζει η πολιτική ηγεσία το συγκεκριμένο θρίλερ.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας που έδωσε στη Βερόνα την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του «Farewell Yellow Brick Tour», είπε τα εξής: «Ντρέπομαι για όσα έκανε η χώρα μου. Εχει διχάσει τον κόσμο. Σιχάθηκα τους πολιτικούς, ειδικά τους βρετανούς πολιτικούς. Σιχάθηκα μέχρι αηδίας το Brexit. Είμαι Ευρωπαίος. Δεν είναι ένας βλάκας, αποικιοκράτης, ιμπεριαλιστής βρετανός ηλίθιος».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δημοφιλέστατος καλλιτέχνης τάσσεται τόσο ξεκάθαρα κατά του Brexit. Τον Ιούλιο του 2018 είχε πει χαρακτηριστικά: «Δεν πιστεύω ότι είπαν όλη την αλήθεια στον βρετανικό λαό. Τους υποσχέθηκαν κάτι εντελώς γελοίο που δεν ήταν οικονομικά βιώσιμο». Ο ίδιος, χαρακτήρισε την όλη διαδικασία του Brexit παραπλανητική, «σα να μπαίνεις σε έναν λαβύρινθο με κλειστά μάτια και να προσπαθείς να βρεις την έξοδο, αφού κάποιος σε έχει στριφογυρίσει 16 φορές».

Ο Ελτον Τζον βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα και λόγω της ταινίας «Rocketman» που ασχολείται με γεγονότα της ζωής και της καριέρας του, από την άνοδό του στην κορυφή, ως τις σκοτεινές πλευρές της διαχείρισης όλης της ξαφνικής δόξας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...