414
Κόκκινο μπικίνι, κόκκινο MAGA καπέλο και η Αστερόεσσα: ο ενδυματολογικός κώδικας της Αντρια Κατσιματίδη | Facebook

Η κόρη του Κατσιματίδη στην υπηρεσία του Τραμπ φορώντας μόνο ένα μπικίνι

Protagon Team Protagon Team 11 Αυγούστου 2019, 16:19
Κόκκινο μπικίνι, κόκκινο MAGA καπέλο και η Αστερόεσσα: ο ενδυματολογικός κώδικας της Αντρια Κατσιματίδη
|Facebook

Η κόρη του Κατσιματίδη στην υπηρεσία του Τραμπ φορώντας μόνο ένα μπικίνι

Protagon Team Protagon Team 11 Αυγούστου 2019, 16:19

Ένα κορίτσι, ένα κόκκινο μπικίνι και ένα κόκκινο καπέλο που αναγράφει MAGA, δηλαδή Make America Great Again – το σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο αμερικανός πρόεδρος λογικά τρίβει ήδη τα (πολύ μικρά) χέρια του από ικανοποίηση, βλέποντας την Αντρια Κατσιματίδη να ποζάρει ημίγυμνη για χάρη του.

Η 29χρονη ελληνοαμερικανίδα socialite, κόρη ενός εκ των πλουσιοτέρων Ελληνοαμερικανών, του υποψήφιου το 2013 για την δημαρχία της Νέας Υόρκης Τζον Κατσιματίδη, έχει θέσει εαυτήν στην υπηρεσία του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και στρατολογεί υποστηρικτές του αμερικανού προέδρου διαμέσου μιας ημίγυμνης εκστρατείας με όπλο μόνο το μαγιό της.

Η Κατσιματίδη είναι επικεφαλής των γραφείων του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του Μανχάταν (Μanhattan Republican Party) και στον (πολύ) ελεύθερο της χρόνο ποζάρει με το μπικίνι της, προσπαθώντας να εξασφαλίσει χρηματικές δωρεές και χορηγίες για τον Τραμπ.

Και όλο και κάποιος από τους περίπου 50.000 Instagram followers της θα «τσιμπήσει».

Η ίδια λέει πως είναι φανατική υποστηρικτής του προέδρου και των Ρεπουμπλικάνων: «Μου αρέσει να φοράω τα κόκκινα. Με κάνει να νιώθω δυνατή», λέει η ίδια στους βρετανικούς Times.

Η – φιλοτραμπική – New York Post την αποκαλεί «ανερχόμενο αστέρι των Ρεπουμπλικάνων», ενώ κάποια άλλα αμερικανικά ΜΜΕ έχουν γράψει ότι είναι «ένας συνδυασμός Ιβάνκα Τραμπ και Σάρα Πέιλιν».

Με τον πατέρα της, Τζον, κατά την προεκλογική εκστρατεία του το 2013 για τον δημαρχιακό θώκο της Νέας Υόρκης

Στα γραφεία της Red Apple, της εταιρείας που διοικεί η οικογένεια Κατσιματίδη στην 3η Λεωφόρο του Μανχάταν, φιγουράρει η φωτογραφία της Αντρια με τον Τραμπ – άλλωστε, ο 70χρονος – γιος φαροφύλακα από την Νίσυρο – Κατσιματίδης σύμφωνα με τη λίστα του Forbes, συγκαταλέγεται στους πλουσιότερους επιχειρηματίες των ΗΠΑ, με περιουσία που φτάνει τα 3 δισ. ευρώ.

Η Κατσιματίδη «κόλλησε» το μικρόβιο της πολιτικής από τον πατέρα της Τζoν, ο οποίος στο παρελθόν έχει κάνει γενναίες δωρεές και στα δυο μεγάλα κόμματα, αν και περισσότερο κοντά ένιωθε με τους Δημοκρατικούς, ειδικά με τον προσωπικό του φίλο Μπιλ Κλίντον, τον οποίο υποστήριξε στο παρελθόν και συνεχίζει να στηρίζει σθεναρά.

Και όχι μόνο αυτόν, αλλά και την σύζυγό του, Χίλαρι, η οποία, πριν μερικά χρόνια έδωσε το παρών στον γάμο της Αντρια με τον Κρίστοφερ Κοξ, εγγονό του αμερικανού προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον.

Ο γάμος, που είχε καλυφθεί από όλα τα μεγάλα αμερικανικά δίκτυα, δεν μακροημέρευσε καθώς το ζευγάρι χώρισε μετά από τρία χρόνια, γεγονός που ουδόλως ενόχλησε την 29χρονη, που έκτοτε βρήκε νέο (ρεπουμπλικανικό) κοσκινάκι να ασχοληθεί…

Με τον Μπιλ Κλίντον

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...