251
Στιγμιότυπο από τη συμπλοκή στο beach bar της Χαλκιδικής |

Χαλκιδική: Λουκέτο στο beach bar όπου σημειώθηκε η αιματηρή συμπλοκή

Protagon Team Protagon Team 19 Αυγούστου 2024, 23:22
Στιγμιότυπο από τη συμπλοκή στο beach bar της Χαλκιδικής
|

Χαλκιδική: Λουκέτο στο beach bar όπου σημειώθηκε η αιματηρή συμπλοκή

Protagon Team Protagon Team 19 Αυγούστου 2024, 23:22

Λουκέτο μπήκε στο beach bar, στη Χανιώτη Χαλκιδικής, όπου το βράδυ της Παρασκευής σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς.

Σε έκτακτη συνεδρίασή της η δημοτική επιτροπή του Δήμου Κασσάνδρας αποφάσισε ομόφωνα την οριστική αφαίρεση άδειας λειτουργίας του εν λόγω καταστήματος και τη σφράγισή του, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, όταν βούλγαροι θαμώνες επιτέθηκαν στον 55χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος τραυματίζοντας τον με μπουνιές και κλοτσιές.

Στη συνέχεια εισήλθαν στον χώρο άλλα τρία άτομα, τα οποία –σύμφωνα με την Αστυνομία– άρχισαν να πυροβολούν.

Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκαν δυο πελάτες, ο ένας στο στέρνο και ο άλλος στο χέρι, με αποτέλεσμα να νοσηλεύονται, μαζί με τον ιδιοκτήτη του beach bar, στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Ελεύθεροι μετά την απολογία τους τρεις κατηγορούμενοι

Σημειώνεται πως νωρίτερα τη Δευτέρα οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια Πολυγύρου τρεις από τους συνολικά οκτώ βούλγαρους υπηκόους που συνελήφθησαν μετά το επεισόδιο.

Και οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους, με απόφαση της δικαστικής λειτουργού.

Συγκεκριμένα, ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ένας 45χρονος, ενώ οι άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση 500 ευρώ, που πρέπει να καταβάλουν μέχρι την 26η Αυγούστου, και υπό τον όρο απαγόρευση προσέγγισης του καταστήματος και του ιδιοκτήτη του.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Υπενθυμίζεται πως τις έρευνες για την αιματηρή συμπλοκή σε beach bar έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Θεσσαλονίκης, ενώ οι ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε στενή συνεργασία με τις βουλγαρικές.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση φέρονται να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο η υπόθεση να αφορά σε προστριβές μεταξύ των μελών της βουλγαρικής μαφίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...