314
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Πολυγύρου | Facebook.com/giannis.kolokithas

Χαλκιδική: Αγριο επεισόδιο με πυροβολισμούς σε beach bar – Τρεις τραυματίες

Protagon Team Protagon Team 17 Αυγούστου 2024, 12:35
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Πολυγύρου
|Facebook.com/giannis.kolokithas

Χαλκιδική: Αγριο επεισόδιο με πυροβολισμούς σε beach bar – Τρεις τραυματίες

Protagon Team Protagon Team 17 Αυγούστου 2024, 12:35

Αιματηρό επεισόδιο με τρεις τραυματίες σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής σε γνωστό beach bar της Χανιώτης, στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr, ένας άντρας τραυματίστηκε στο στήθος από πυροβόλο όπλο, ένας ακόμη τραυματίστηκε από μαχαίρι και ένας υπέστη κακώσεις από ξυλοδαρμό. Και οι τρεις είναι υπήκοοι Βουλγαρίας.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας ενώ στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Η κατάσταση της υγείας του άντρα που πυροβολήθηκε κρίθηκε από τους γιατρούς ιδιαιτέρως σοβαρή.

Στο μεταξύ οι πρώτες καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων έδωσαν απαντήσεις στην αστυνομική έρευνα που αναζητούσε την αφορμή της συμπλοκής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας ιστοσελίδας, η παρέα των Βούλγαρων που πρωτοστάτησαν στο επεισόδιο διαμαρτύρονταν γιατί δεν είχε σερβιριστεί. Κάποιοι εξ αυτών έφτασαν στο σημείο να χειροδικήσουν εναντίον του προσωπικού της επιχείρησης.

Τότε κλήθηκε ένας από τους ιδιοκτήτες του beach bar. Προσπάθησε να τους ηρεμήσει όμως εκείνοι ήταν εκτός ελέγχου. Του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν.

Σύμφωνα με πηγή της ΕΛ.ΑΣ., λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έφτασαν τρία άτομα που δουλεύουν στο beach bar ως «προστασία». Επιτέθηκαν στους πέντε Βούλγαρους με γροθιές και κλωτσιές. Εκείνοι ανταπέδωσαν.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ένας από τους τρεις «φουσκωτούς» τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε αρκετές φορές. Μια απο τις σφαίρες βρήκε τον έναν από τους Βούλγαρους στο στήθος. Μια άλλη μαρτυρία αναφέρει ότι και ένας από τους πέντε Βούλγαρους είχε πιστόλι αλλά δεν το χρησιμοποιήσε.

Η Αστυνομία συβέλαβε τους πέντε Βούλγαρους που ξεκίνησαν το επεισόδιο ενώ ξεκίνησε έρευνα και για τους φερόμενους ως μπράβους της επιχείρησης. Ο ένας από τους τρεις έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείτο για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Μαρτυρία διασώστη για το αιματηρό επεισόδιο

Περισσότερο φως στην αστυνομική έρευνα αναμενόταν να ρίξει το βιντεοληπτικό υλικό από το κύκλωμα ασφαλείας του beach bar. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το καταγραφικό μηχάνημα, στο οποίο βρίσκεται αποθηκευμένο το υλικό από τις κάμερες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...