378
Νεκρή σε δασική περιοχή της Χαλκιδικής βρέθηκε η αγνοούμενη έγκυος | Missing Alert

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το πτώμα της εγκύου που είχε εξαφανιστεί – Κρατούνται ο σύντροφός της και ένας φίλος του

Protagon Team Protagon Team 8 Ιανουαρίου 2024, 20:17
Νεκρή σε δασική περιοχή της Χαλκιδικής βρέθηκε η αγνοούμενη έγκυος
|Missing Alert

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το πτώμα της εγκύου που είχε εξαφανιστεί – Κρατούνται ο σύντροφός της και ένας φίλος του

Protagon Team Protagon Team 8 Ιανουαρίου 2024, 20:17

Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ της εξαφάνισης της 41χρονης εγκύου από την περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr, η 41χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε. Δράστης της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας φέρεται να είναι ο 39χρονος σύντροφός της.

Πληροφορίες του τοπικού Μέσου αναφέρουν πως ο φερόμενος ως δράστης του εγκλήματος ζήτησε τη βοήθεια ενός φίλου του για να εξαφανίσει το πτώμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο φίλος του ομολόγησε στους αστυνομικούς πως ο σύντροφος της γυναίκας ήταν εκείνος που τη σκότωσε και πως του ζήτησε βοήθεια για να εξαφανίσει το πτώμα. Οπως φέρεται να είπε, έβαλαν το πτώμα της γυναίκας σε ένα κουτί και το μετέφεραν, με το δικό του αυτοκίνητο, σε περιοχή της Νέας Τρίγλιας, όπου και το πέταξαν.

Τόσο ο σύντροφος της 41χρονης όσο και ο φίλος του τέθηκαν υπό κράτηση. Κλιμάκιο της σήμανσης ξεκίνησε έρευνες, ελέγχοντας, μεταξύ άλλων, το προαναφερθέν όχημα, με το οποίο φέρονται οι δύο άνδρες να μετέφεραν το πτώμα, ενώ κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής μετέβη στη Νέα Τρίγλια, στο σημείο που υποδείχθηκε από τον φίλο ότι απέρριψαν τη σορό.

Η σορός της, πράγματι, εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή μεταξύ Τρίγλιας και Γαλάτιστας Χαλκιδικής, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ. Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής για αυτοψία.

Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη γυναίκα βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ είχε και μια 13χρονη κόρη. Τα ίχνη της χάθηκαν την Πρωτοχρονιά ενώ η εξαφάνισή της δηλώθηκε την επομένη (2/1). Δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε και σχετική αγγελία μέσω της υπηρεσίας Missing Alert.

Για την υπόθεση προσήχθησαν και ανακρίνονται από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, ο 39χρονος σύντροφός της κι ένας φίλος του

Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της προσπάθησε να διώξει τις όποιες υποψίες από πάνω του, κατά το ρεπορτάζ του thestival.gr, ισχυριζόμενος πως η 41χρονη του είχε αφήσει μήνυμα πριν εξαφανιστεί.

Ο ίδιος κατήγγειλε μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, ότι σε χρόνο μεταγενέστερο της επιτόπιας αστυνομικής έρευνας παραβιάστηκε το σπίτι του. Σύμφωνα με την καταγγελία του, όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα –που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα– διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...