147
Οι αντιεμβολιαστές -που δεν ξεπερνούσαν σε αριθμό τις κάποιες εκατοντάδες- ξεκίνησαν το απόγευμα πορεία προς το «Βελλίδειο» | ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ / ΙntimeNews

Θεσσαλονίκη: Τεταμένη η ατμόσφαιρα στην πορεία των αντιεμβολιαστών

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2021, 19:52
Οι αντιεμβολιαστές -που δεν ξεπερνούσαν σε αριθμό τις κάποιες εκατοντάδες- ξεκίνησαν το απόγευμα πορεία προς το «Βελλίδειο»
|ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ / ΙntimeNews

Θεσσαλονίκη: Τεταμένη η ατμόσφαιρα στην πορεία των αντιεμβολιαστών

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2021, 19:52

Τεταμένη ήταν το απόγευμα του Σαββάτου η ατμόσφαιρα στην πορεία διαμαρτυρίας των αντιεμβολιαστών στη Θεσσαλονίκη η οποία έφτασε στις 7 το απόγευμα στο δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Οι διαμαρτυρόμενοι που πραγματοποίησαν νωρίτερα συγκέντρωση στην πλατεία Λευκού Πύργου, κινούνταν με πανό και ελληνικές σημαίες στα χέρια και φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και κατά των εμβολίων.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία του Λευκού Πύργου, στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα.

Όπως μετέδωσαν τοπικές ιστοσελίδες, η ΕΛΑΣ έστησε από νωρίς μπλόκα ούτως ώστε οι διαδηλωτές να μην φτάσουν στο Συνεδριακό Κέντρο «Βελλίδειο» όπου είχε προγραμματιστεί η ομιλία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αξίζει, τέλος, να αναφερθεί ότι η εν λόγω συγκέντρωση είχε πάρει από την αρχή συγκεκριμένα πολιτικά χαρακτηριστικά, καθώς ανάμεσα στους ομιλητές ήταν και ο φυλακισμένος για την συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης που έστειλε το μήνυμά του μέσω τηλεφώνου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...