Θεσσαλονίκη: 14χρονος μαχαίρωσε τον πατέρα της φίλης του
Θεσσαλονίκη: 14χρονος μαχαίρωσε τον πατέρα της φίλης του
Για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 64χρονου, συνελήφθη ανήμερα των Χριστουγέννων, ένας 14χρονος.
Το γεγονός συνέβη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όταν ο νεαρός με χρήση μαχαιριού που είχε στην κατοχή του, προκάλεσε σωματικές βλάβες σε βάρος του 64χρονου, τραυματίζοντάς τον στην οσφυϊκή χώρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ανήλικος, που φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με την κόρη του 64χρονου, ήταν παρών σε αψιμαχία που υπήρξε μεταξύ κόρης και πατέρα, και αυτό φέρεται να τον ώθησε να επιτεθεί με το μαχαίρι.
Ο 64χρονος νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει η υγεία του στο νοσοκομείο Αγιος Λουκάς, ενώ ο 14χρονος συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πυλαίας -Χορτιάτη, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News
Γράψτε σχόλιο στο: Θεσσαλονίκη: 14χρονος μαχαίρωσε τον πατέρα της φίλης του
Παρακαλούμε, εισάγετε σχόλια μόνο σχετικά με το θέμα. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή με περιεχόμενο που έρχεται σε αντίθεση με τις οδηγίες και τους όρους χρήσης του protagon.gr δεν θα δημοσιεύονται.Το email σας δεν θα εμφανίζεται.