160
. | shutterstock

Συνελήφθη 62χρονος καθηγητής για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2021, 18:10
.
|shutterstock

Συνελήφθη 62χρονος καθηγητής για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2021, 18:10

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν έναν 62χρονο καθηγητή με την κατηγορία ότι ασελγούσε σε βάρος ανήλικου συγγενικού του προσώπου για επτά ολόκληρα χρόνια.

Η κακοποίηση μάλιστα του παιδιού φαίνεται ότι ξεκίνησε από την τρυφερή ηλικία των 8 ετών, ενώ γινόταν μέσα στο σπίτι του μικρού.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία των γονέων του παιδιού, με βάση την οποία σχηματίστηκε δικογραφία που εστάλη στον εισαγγελέα. Εκείνος άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του 62χρονου για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση, κατά μόνας και από κοινού και παράπεμψε την υπόθεση σε ανακριτή.

Ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης με βάση το οποίο συνελήφθη ο 62χρονος και το Σάββατο οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη με ένταλμα την 19-2-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση, κατά μόνας και από κοινού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...