183
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών (φωτ. αρχείου) | Shutterstock

Πατησίων: Οδηγός παρέσυρε γυναίκα με αναπηρικό αμαξίδιο και την εγκατέλειψε

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουλίου 2024, 18:08
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών (φωτ. αρχείου)
|Shutterstock

Πατησίων: Οδηγός παρέσυρε γυναίκα με αναπηρικό αμαξίδιο και την εγκατέλειψε

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουλίου 2024, 18:08

Για επικίνδυνη οδήγηση, σωματική βλάβη, έλλειψη άδειας οδήγησης και για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος συνελήφθη από τους αστυνομικούς τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 36χρονος οδηγός.

Λίγο νωρίτερα ο αλλοδαπός άνδρας είχε παρασύρει μία γυναίκα με αναπηρικό αμαξίδιο (με κινητήρα) με το ΙΧ όχημά του καθώς κινούνταν επί της Πατησίων, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ..

Μάλιστα ο οδηγός εγκατέλειψε το θύμα του, διαφεύγοντας από τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

Σύμφωνα με το protothema.gr η γυναίκα που τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά, όπως αναφέρεται, είναι η πρωταθλήτρια σε αγωνίσματα ατόμων με αναπηρίες Ειρήνη Κουρούβανη. Από το 1988 έως το 2000 η αθλήτρια απέσπασε 15 χρυσά, οκτώ αργυρά και δέκα χάλκινα μετάλλια σε πανελλήνιους αγώνες στίβου για άτομα με αναπηρίες, ενώ ασχολήθηκε, επίσης, με την άρση βαρών, την ιστιοπλοΐα και τον χορό.

Η κυρία Κουρούβανη διεκομίσθη με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και είναι καλά στη υγεία της, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που περιπολούσαν στην ευρύτερη περιοχή και ενημερώθηκαν για το συμβάν εντόπισαν τον 36χρονο λίγο αργότερα, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών.

Στη συνέχεια ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...