303
Τα τρακτέρ αναμένεται να φτάσουν στην Αθήνα την Τρίτη μετά το μεσημέρι | IntimeNews

Οι αγρότες στην Αθήνα: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν την Τρίτη

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2024, 15:50
Τα τρακτέρ αναμένεται να φτάσουν στην Αθήνα την Τρίτη μετά το μεσημέρι
|IntimeNews

Οι αγρότες στην Αθήνα: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν την Τρίτη

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2024, 15:50

Σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, που αναμένεται να προκαλέσουν συμφόρηση στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας, θα ισχύσουν την Τρίτη, κατά την άφιξη των αγροτών, νωρίς το απόγευμα, για το συλλαλητήριο που έχουν προγραμματίσει.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύσει κατά μήκος του δρομολογίου που θα ακολουθήσουν τα αγροτικά οχήματα και συγκεκριμένα στο τμήμα Λεωφόρος Αθηνών, Αχιλλέως και πλατεία Καραϊσκάκη.

Στην συνέχεια τα τρακτέρ θα κινηθούν αντίθετα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την πλατεία Ομονοίας και την οδό Πανεπιστημίου, προκειμένου να φθάσουν στο Σύνταγμα. Σε αυτό το πλαίσιο, θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας πέριξ της πλατείας Ομονοίας.

Ακολούθως, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αμαλίας, την οδό Πανεπιστημίου, τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς.

Η κυκλοφορία στη Βασιλίσσης Σοφίας θα διακοπεί από το ύψος της Βουλής και στην κάθοδο θα γίνεται μέχρι και την οδό Σέκερη. Τα οχήματα που κινούνται στην οδό Ακαδημίας θα κατευθύνονται μόνο προς την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

Τα πούλμαν που θα μεταφέρουν τους αγρότες, οι οποίοι δεν θα μετακινηθούν με τα τρακτέρ τους για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, θα σταθμεύσουν σε χώρους του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου, στο Μαρούσι.

Οπως ανέφεραν νωρίτερα κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ., τα τρακτέρ στα οποία θα επιτραπεί η είσοδος στον αστικό ιστό θα συνοδεύονται από περιπολικά της αστυνομίας από το σημείο εκκίνησης μέχρι το Σύνταγμα και αντίστροφα, ενώ βασική προϋπόθεση θα είναι να μην κλείσουν οι δρόμοι και να μη διαταραχθεί η οικονομική και κοινωνική ζωή της πόλης.

Από το πρωί της Δευτέρας, άλλωστε, βρίσκονται στον Ε65 επιτελείς της Αστυνομίας, που σε συνεννόηση με τους αγρότες φροντίζουν για την ομαλή άφιξη των τρακτέρ και των λεωφορείων στο κέντρο της Αθήνας.

Τα τρακτέρ θα συγκεντρωθούν μέχρι το απόγευμα στο Κάστρο Βοιωτίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...