Οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν τους δυο άνδρες που βρίσκονταν μαζί με τον 33χρονο (φωτ. αρχείου) | InTime News / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Λασίθι: 33χρονος σκοτώθηκε από ναυτική φωτοβολίδα
Οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν τους δυο άνδρες που βρίσκονταν μαζί με τον 33χρονο (φωτ. αρχείου)
|InTime News / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Λασίθι: 33χρονος σκοτώθηκε από ναυτική φωτοβολίδα
Θανάσιμος ήταν ο τραυματισμός 33 χρόνου στον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής, μαζί με δυο ακόμη συνομήλικους του, πυροδοτούσαν ναυτικές φωτοβολίδες σήμανσης καπνού, σε κεντρικό σημείο της περιοχής.
Η φωτοβολίδα που είχε ανάψει ο 33χρονος εξερράγη, προκαλώντας του εκτεταμένα τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Αμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου όμως εξέπνευσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.
Οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν τους δυο άνδρες που βρίσκονταν μαζί με τον 33χρονο, ενώ στο σημείο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε αριθμός από τις φωτοβολίδες που είχαν ήδη πυροδοτηθεί και καεί.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News
