254
Φωτογραφία αρχείου | INTIMEnews

Και άλλος «ραλίστας»! Νεαρός παραβίασε 12 κόκκινα στον Βόλο, τράκαρε με περιπολικό για ένα αλκοτέστ

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2023, 10:24
Φωτογραφία αρχείου
|INTIMEnews

Και άλλος «ραλίστας»! Νεαρός παραβίασε 12 κόκκινα στον Βόλο, τράκαρε με περιπολικό για ένα αλκοτέστ

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2023, 10:24

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με τους επικίνδυνους «ραλίστες» στους ελληνικούς δρόμους. Μετά τον 75χρονο επιχειρηματία που σε κατάσταση μέθης οδηγούσε ανάποδα σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας, για να συλληφθεί τελικά στην… Παλλήνη, στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα ακόμη περιστατικό, με πρωταγωνιστή έναν νεαρό στον Βόλο που έφθασε στο σημείο να τρακάρει περιπολικό προκειμένου να αποφύγει έλεγχο αλκοτέστ.

Το εντυπωσιακό ήταν ότι παρά την καταδίωξη, ο 21 ετών οδηγός κατάφερε να ξεφύγει ακόμη και όταν τον εγκλώβισαν σε στενό συνοικίας του Βόλου, για να συλληφθεί τελικά στο σπίτι του!

«Λεπτομέρεια», επίσης, ότι οδηγούσε χωρίς πινακίδες, καθώς του είχαν αφαιρεθεί για άλλη παράβαση.

Σύμφωνα με το gegonota.news, όλα ξεκίνησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν ο νεαρός έκανε «οχτάρι» σε κεντρική λεωφόρο του Βόλου, επιστρέφοντας από τσιπουράδικο της περιοχής.

Οι αστυνομικοί τού έκαναν σήμα να σταματήσει, εκείνος όμως ανέπτυξε ταχύτητα και ξεκίνησε η καταδίωξη,

Οπως προαναφέρθηκε, αφού διέσχισε σχεδόν τη μισή πόλη του Βόλου, εγκλωβίστηκε τελικά σε ένα στενό. Και πάλι, όμως, κατάφερε να ξεφύγει από το αστυνομικό μπλόκο χτυπώντας ένα από τα περιπολικά.

Κατά την ίδια πάντα πηγή, ο 21 ετών οδηγός πήγε στη συνέχεια σπίτι του, όπου και συνελήφθη.

Οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και παρέμεινε υπό κράτηση, καθώς το αλκοτέστ που του έγινε έδειξε 1,25 ml ανά λίτρο αίματος με όριο το 0,25.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές καταδικάστηκε σε 36 μήνες φυλάκιση με αναστολή για επικίνδυνη οδήγηση, αντίσταση, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και του επιβλήθηκε 12.000 ευρώ πρόστιμο διότι πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια, ενώ του αφαιρέθηκε για έξι μήνες η άδεια οδήγησης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...