283
Φωτογραφία Αρχείου | ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ IntimeNews

Φωτιά στη Σαρωνίδα – Μηνύματα από το «112» σε πολλές περιοχές

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουνίου 2024, 14:49
Φωτογραφία Αρχείου
|ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ IntimeNews

Φωτιά στη Σαρωνίδα – Μηνύματα από το «112» σε πολλές περιοχές

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουνίου 2024, 14:49

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή Μαύρο Λιθάρι, μεταξύ Αναβύσσου και Σαρωνίδας.

Στην περιοχή επιχειρούν 39 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρων, εννέα οχήματα, 1 ελικόπτερο και υδροφόρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φλόγες καίνε κοντά σε σπίτια, ενώ το «112» ήχησε στην περιοχή καλώντας τους πολίτες να απομακρυνθούν προς Γλυφάδα.

Λόγω της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στη περιοχή Μαύρο Λιθάρι η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου από το ύψος της οδού Ηλέκτρας έως το ύψος της οδού Μίνωος.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία Αττικής πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου από το ύψος της λεωφόρου Καραμανλή.

Μεγάλη φωτιά στη Μεγαλόπολη και σε άλλες περιοχές

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε και στη Μεγαλόπολη, λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι σε περιοχή κοντά στο ορυχείο της ΔΕΗ, κοντά στον οικισμό Χωρέμη, σε χαμηλή βλάστηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον οικισμό Χωρέμη, η φωτιά έχει περάσει μέσα από το χωριό και υπάρχουν αναφορές για ζημιές σε σπίτια.

Φωτιά ξεκίνησε γύρω στη 1:30 το μεσημέρι στην Κεφαλονιά και συγκεκριμένα στην περιοχή Διβαράτα, κοντά στην Άνω Μεριά.

Πυρκαγιά ξέσπασε επίσης το μεσημέρι της Παρασκευής και σε δασική έκταση στη Λυρκεία Αργολίδος, ενώ εκδόθηκε μήνυμα από το 112 για εκκένωση προς Λύρκεια για όσους βρίσκονται σε Δούκα Βρύση και Κεφαλόβρυσο.

Σε εξέλιξη την ίδια ώρα ήταν πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στο Μαστραντώνη Τριταίας, στην Αχαΐα όπου νωρίτερα στάλθηκε μήνυμα από το «112» που καλούσε του κατοίκους να παραμείνουν σε επιφυλακή στην περίπτωση που χρειαστεί να εκκενώσουν τον οικισμό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...