292
|

Έχετε στοιχεία;

Οδυσσέας Ιωάννου Οδυσσέας Ιωάννου 18 Οκτωβρίου 2011, 06:37

Έχετε στοιχεία;

Οδυσσέας Ιωάννου Οδυσσέας Ιωάννου 18 Οκτωβρίου 2011, 06:37

Θέλουμε διασταυρωμένες πληροφορίες για τους σταυρωμένους. Ποιος; Πότε; Πού μένει; Πώς τον λένε; Θέλουμε στοιχεία για τις καταγγελίες. Τι έφαγε χθες το βράδυ, πόσες πρωτεϊνες είχε το τελευταίο του γεύμα, ποια είναι η ακριβής αντιστοιχία ύψους-βάρους. Όχι λόγια του αέρα και λαϊκίστικες καταγγελίες. Θέλουμε φωτογραφίες, βίντεο, αλλιώς είστε κοινοί προβοκάτορες που προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα προς ίδιον όφελος. Επιδιώκετε το μακελειό.
   
Ο πατέρας άνεργος, ή εργαζόμενος ξαφνικά με 700 ευρώ. Η οικογένεια τετραμελής. Οι υποχρεώσεις του μήνα υπερβαίνουν τα 2000 ευρώ. Από πού κι ως πού να υπάρχουν δείγματα υποσιτισμού στα παιδιά; Έχετε στοιχεία;

Στο  Internet κραυγές απόγνωσης και εικόνες πνιγμού. Όμως τα post  εστάλησαν από I phone. A χα! Σας πιάσαμε βρωμιάρηδες που κλαίγεστε! Είμαστε σίγουροι πως τα τάγματα εφόδου μας θα βρουν σπίτι σας και ένα κρυμμένο ζευγάρι prada.

Ένα σουβλάκι την ημέρα για να βγει το ενοίκιο; Έχετε στοιχεία; Δανεισμένα φάρμακα από συγγενείς; Από ποιον συγγενή; Δεν έχει όνομα; Και γιατί δεν μας το λέτε; Σε εμάς που είμαστε οι αμύντορες της αλήθειας, κόντρα στις γνωστές συνήθειες του πόπολου να υπερβάλει για να δημιουργήσει εντυπώσεις… Είμαστε οι μπάτσοι της ζωής σας. Ανακριτές στο στομάχι σας, εισαγγελείς στο ενοίκιο σας, θέλουμε στοιχεία. Στοιχεία ρε! Καταλαβαίνετε; Το κλάμα σας δεν μπορεί να είναι ιδιωτικό. Πρέπει να μας το δηλώσετε εγγράφως και υπεύθυνα. Αν δεν γίνετε θέαμα δεν υπάρχετε ρε!

Απλά δεν σας πιστεύουμε όταν φωνάζετε πως πεινάτε. Αποδείξτε το ή βουλώστε το επιτέλους. Σκατομίζεροι. 

Υ.Γ Μία μεγάλη συγγνώμη –που δεν θα ακουστεί ποτέ- χρωστάει όλο το πολιτικό προσωπικό αυτής της χώρας, των τελευταίων τριάντα χρόνων. Όμως η συγγνώμη που χρωστάνε οι μούτσοι του Life style της ίδιας περιόδου, πρέπει να ειπωθεί με περισσότερους από τους “100 τρόπους για να πηδήσει ένας άντρας που ξέχασε τον πούτσο του σπίτι…”

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News