153
(φωτογραφία αρχείου) | Στεφάνου Στέλιος / InTimeNews

Μαφιόζικη εκτέλεση στην Αγία Παρασκευή

Protagon Team Protagon Team 10 Σεπτεμβρίου 2018, 23:17
(φωτογραφία αρχείου)
|Στεφάνου Στέλιος / InTimeNews

Μαφιόζικη εκτέλεση στην Αγία Παρασκευή

Protagon Team Protagon Team 10 Σεπτεμβρίου 2018, 23:17

Λίγα μόλις 24ωρα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 57χρονου φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό, συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. για μία ακόμη μαφιόζικη εκτέλεση, αυτή τη φορά στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Θύμα, ένας άνδρας 51 ετών που όπως διαπιστώθηκε, δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς από τον εκτελεστή του, με τον οποίο από ό,τι φαίνεται είχε ραντεβού θανάτου στον περιβάλλοντα χώρο του νεκροταφείου Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του εκτελεστή, ήταν συγκατηγορούμενος γνωστού νονού της νύχτας, ενώ φέρεται να είχε εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών και να είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για βαριές σωματικές βλάβες και ανθρωποκτονία. Το 2009 είχε συλληφθεί στο Πόρτο Ράφτη για κατοχή όπλων μαζί με τον επίσης γνωστό στις Αρχές, Παρασκευά Σερεμέτη, ο οποίος είχε εμπλακεί σε  ληστείες τραπεζών.

Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, με πιθανότερο πάντως αυτού του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για άλλο ένα αιματηρό επεισόδιο στον ακήρυχτο πόλεμο των νονών της νύχτας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...