185
Ο 50χρονος πατέρας κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια | ΥοuΤube

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του στον Βόλο

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2024, 16:44
Ο 50χρονος πατέρας κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια
|ΥοuΤube

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του στον Βόλο

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2024, 16:44

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε τελικα ο 50χρονος δράστης της δολοφονίας με θύμα τον 33χρονο αδελφό της γυναίκας του,  στον Βόλο.

Σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν για την προφυλάκιση ή μη του 50χρονου ο οποίος την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, έστησε ενέδρα θανάτου στον κουνιάδο του, λίγες ώρες αφότου ενημερώθηκε από την κόρη του ότι ο 33χρονος τη βίαζε από τα 9 της χρόνια και το τελευταίο διάστημα την εκβίαζε αποσπώντας της χρήματα και απειλώντας τη ότι θα δημοσιοποιήσει βιντεοληπτικό υλικό σε βάρος της.

Ο 50χρονος ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοχρησία και οπλοκατοχή, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με κατ’ οίκον περιορισμό στο σπίτι της κόρης του, μέχρι να αποφασίσει για την τύχη του σε λίγες ημέρες το δικαστικό συμβούλιο.

Σε δηλώσεις του, ο Αλέξης Κούγιας (εκ των δύο δικηγόρων του κατηγορούμενου) υποστήριξε ότι ο 50χρονος δεν είναι ένας εγκληματίας που πήρε τον νόμο στα χέρια του και ότι το όπλο του εκπυρσοκρότησε. Χαρακτήρισε εξάλλου την υπόθεση «δύσκολη», καθώς όπως είπε, «πρέπει να αναδειχθούν οι πραγματικές συνθήκες του εγκλήματος, αλλά και οι συνθήκες που προηγήθηκαν όπως και η προσωπικότητα του δράστη»..

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...