247
Ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης | Facebook

Ελεύθερος από τους απαγωγείς του με €800.000 ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2022, 08:37
Ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης
|Facebook

Ελεύθερος από τους απαγωγείς του με €800.000 ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2022, 08:37

Ελεύθερος αφέθηκε από τους απαγωγείς του ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 29 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι απαγωγείς τον άφησαν λίγο μετά τις 7.30 το πρωί στη Λεωφόρο Τατοΐου και από εκεί ο 40χρονος πήγε κατευθείαν στη ΓΑΔΑ για να να δώσει κατάθεση.

Ο Γιώργος Κυπαρίσσης, που δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων και διατηρεί καταστήματα στο Μενίδι και στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, είχε πέσει θύμα απαγωγής τα ξημερώματα της 29ης Δεκεμβρίου, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του στο Ντράφι.

Οι απαγωγείς τον είχαν παρακολουθήσει από τη στιγμή που έφυγε από ταβέρνα στο Ιλιον, όπου βρισκόταν με φίλους του και λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του τον απήγαγαν. Την ώρα της απαγωγής ο 40χρονος μιλούσε μέσω βιντεοκλήσης με μια φίλη του, η οποία άκουσε τις φωνές των δραστών και ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία.

Εκτοτε φέρεται να υπήρξαν αρκετές επικοινωνίες των απαγωγέων με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι απαγωγείς αξίωναν λύτρα έως και 2 εκατ. ευρώ για να αφήσουν ελεύθερο τον επιχειρηματία. Στη συνέχεια, όμως, στην πορεία των διαπραγματεύσεων με τον αδελφό του, φέρονται να έπεσαν κάτω από 1 εκατ. ευρώ, με το τελικό ποσό των λύτρων να διαμορφώνεται στις 800.000 ευρώ.

«Ο Γιώργος είναι μαζί μας. Είναι καλά. Αυτό μετράει. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, είχαμε μεγάλη αγωνία και ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν», δήλωσε στο protothema.gr ο αδελφός του, ο οποίος στις 7 Αυγούστου 2020  είχε πέσει  θύμα ληστείας στο συνεργείο που διατηρεί στο Μενίδι, με τους δράστες να τον πυροβολούν στο πόδι.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...