244
Δύο μήνες μετά την πράξη τους εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι τρεις δράστες | ΥοuΤube

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους οι τρεις Πακιστανοί που κατηγορήθηκαν ότι βίασαν τουρίστρια στη Μύκονο

Protagon Team Protagon Team 27 Αυγούστου 2024, 15:38
Δύο μήνες μετά την πράξη τους εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι τρεις δράστες
|ΥοuΤube

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους οι τρεις Πακιστανοί που κατηγορήθηκαν ότι βίασαν τουρίστρια στη Μύκονο

Protagon Team Protagon Team 27 Αυγούστου 2024, 15:38

Ελεύθεροι χωρίς να τους επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος, αφέθηκαν οι τρεις Πακιστανοί που συνελήφθησαν για τον βιασμό που κατήγγειλε νεαρή τουρίστρια, 21 ετών, από τη Νότια Αφρική, στη Μύκονο, στις 30 Ιουνίου. Παρότι οι ίδιοι φέρονταν να ομολόγησαν την πράξη τους και να έχουν καταγράψει το συμβάν στα κινητά τους τηλέφωνα.

Το υλικό εξέτασαν οι Αρχές (μετά τη σύλληψη των τριών, τα κινητά τους τηλέφωνα εστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών).

Ο εισαγγελέας Σύρου ωστόσο, τους άφησε ελεύθερους, χωρίς να έχει διευκρινιστεί πού βασίστηκε για την απόφασή του αυτή η οποία προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο καταγγελόμενος βιασμός της κοπέλας από τη Νότια Αφρική έγινε τα ξημερώματα της 30ης Ιουνίου. Οι τρεις Πακιστανοί, ηλικίας 28, 27 και 23 ετών, αντίστοιχα, εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυκόνου, αρκετές εβδομάδες αργότερα, στις 24 Αυγούστου.

Επειτα από αξιολόγηση βιντεοληπτικού υλικού, ψηφιακών πειστηρίων και μαρτυρικών καταθέσεων, προέκυψε πως δράστες ήταν οι τρεις συγκεκριμένοι άνδρες από το Πακιστάν, οι οποίοι μάλιστα κατά την ανάκρισή τους φέρονται να ομολόγησαν την πράξη τους.

Εισαγγελικές πηγές: «Συναίνεσε» η 23χρονη

Σύμφωνα με εισαγγελικές «πληροφορίες», που επικαλέστηκε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η σεξουαλική συνεύρεση έγινε με την «συναίνεση» της 23χρονης.

«Οπως προέκυψε από τα βίντεο που τραβούσαν οι Πακιστανοί κατά την σεξουαλική συνεύρεσή τους με την τουρίστρια, προκύπτει ότι όλες οι σεξουαλικές πράξεις που καταγράφονται στα βίντεο έγιναν με την απόλυτη συναίνεση της 23χρονης, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία βιασμού», ανέφεραν οι πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι ίδιες πηγές σημείωσαν ότι η τουρίστρια κατά τη διάρκεια του καταγγελλόμενου βιασμού, «δεν τελούσε» υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...