342
Δεξιά στη φωτογραφία διακρίνονται οι κάλυκες από τα 9άρια πιστόλια που χρησιμοποίησε ο εκτελεστής του τοπογράφου | INTIMEnews

H εκτέλεση στο Ψυχικό: Πάνω από 35 διαμπερή τραύματα στο σώμα και το κεφάλι του Παναγιώτη Στ.

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουλίου 2024, 12:45
Δεξιά στη φωτογραφία διακρίνονται οι κάλυκες από τα 9άρια πιστόλια που χρησιμοποίησε ο εκτελεστής του τοπογράφου
|INTIMEnews

H εκτέλεση στο Ψυχικό: Πάνω από 35 διαμπερή τραύματα στο σώμα και το κεφάλι του Παναγιώτη Στ.

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουλίου 2024, 12:45

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του τοπογράφου Παναγιώτη Στ. που εκτελέστηκε το πρωί της 2ας Ιουλίου με 20 σφαίρες στο Νέο Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές τις οποίες επικαλείται στο ρεπορτάζ της η ΕΡΤ, το θύμα της εν ψυχρώ εκτέλεσης έφερε 35 με 40 διαμπερή τραύματα στο κεφάλι και το σώμα, ενώ μία σφαίρα τον βρήκε στο πόδι.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη βαλλιστική εξέταση, ο δράστης δεν άλλαξε γεμιστήρα, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί, αλλά χρησιμοποίησε δύο όπλα και συγκεκριμένα δύο εννιάρια πιστόλια.

Την Πέμπτη εν τω μεταξύ, ανοίγει ο κύκλος των καταθέσεων από το περιβάλλον -συγγενείς, φίλους, γνωστούς και συνεργάτες- του θύματος. Μέχρι στιγμής πάντως, τόσο η σύζυγος του Παναγιώτη Στ. όσο και ο συνέταιρός του φέρονται να δηλώνουν άγνοια για τα πιθανά κίνητρα της δολοφονίας.

Και ενώ κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ έχει μεταβεί ήδη στη Μύκονο, αναζητώντας την αρχή του νήματος της υπόθεσης, οι έρευνες φέρονται να επικεντρώνονται στους 15 τελευταίους φακέλους που διαχειριζόταν (ή είχε εμπλοκή) ο 54χρονος τοπογράφος.

Το θύμα της εν ψυχρώ εκτέλεσης θεωρείτο ένας από τους καλύτερους τοπογράφους στις Κυκλάδες (Μύκονο, Πάρο και Ιο). Το μεγαλύτερο κομμάτι της δραστηριότητάς του ήταν στη Μύκονο, όπου μάλιστα πρόσφατα είχε αποκτήσει και ο ίδιος κάποιες εκτάσεις, έχοντας παράλληλα αναπτύξει συνεργασία με τη δημοτική Αρχή (κατά πληροφορίες, επρόκειτο να παραστεί στην προγραμματισμένη για την Παρασκευή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μυκόνου με αντικείμενο το νέο χωροταξικό σχέδιο), αλλά και επαγγελματική και οικογενειακή σχέση με ισχυρό εργολάβο του νησιού.

Το όνομα του δολοφονηθέντος συνδέθηκε με μερικά από τα μεγαλύτερα deals στο νησί στον χώρο του real estate τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια, ενώ μεταξύ άλλων είχε συντάξει τεχνικές εκθέσεις για ιδιαίτερα δημοφιλή beach bars της «ναυαρχίδας» του ελληνικού τουρισμού (εκ των οποίων και κάποια που βρέθηκαν εσχάτως στο επίκεντρο υποθέσεων πολεοδομικών αυθαιρεσιών).

Σύμφωνα με πληροφορίες επίσης, ο τοπογράφος φέρεται να είχε κόντρα με γνωστό παράγοντα του real estate του νησιού. «Τα σπάσανε για μια μεγάλη επένδυση. Ακούγεται ότι ο τοπογράφος είχε ενημερώσει όμορους οικοπεδούχους ότι τα οικόπεδά τους είχαν μεγαλύτερη αξία από αυτήν που είχαν συμφωνήσει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...